Bugün 12 Eylül 2025 Cuma
  • Antalya31 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4846.853
    %0.49
  • Dolar
    41.3699
    %-0.02
  • Euro
    48.4943
    %-0.45
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
El ele tutuşan çocuk heykelleri onarıldı
08 Nisan 2021 Perşembe 12:58

El ele tutuşan çocuk heykelleri onarıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ilçesinde Boğaçayı Parkı'nda tahrip edilen el ele tutuşan çocuk heykellerini onararak, tekrar yerine monte etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ilçesinde Boğaçayı Parkı'nda tahrip edilen el ele tutuşan çocuk heykellerini onararak, tekrar yerine monte etti.

Boğaçayı Parkı'nda bulunan el ele tutuşan 7 çocuk heykeli geçtiğimiz aylarda tahrip edilmişti. Bir heykel yerinden sökülüp götürülürken, bir heykelin sadece bacağı bırakılmış, diğer heykellerin de kol, parmak ve bacakları kırılmıştı. Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığı, olayın ardından zarar gören heykelleri onarılması için çalışma başlattı. Heykeller, eseri yapan Bitki Sanat Peyzaj Atölyesi tarafından onarılarak, eksik olan bölümleri tamamlandı. Bakım yapılan heykeller boya işleminin ardından Boğaçayı Parkı'ndaki yerlerine monte edildi. Sosyalleşmenin dijitalde değil mahallede olduğunu ve mahalle kültürünün önemini vurgulayan el ele tutuşan 7 çocuk heykeli tekrar yerlerine kavuştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 951 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim