




Elektrik Kesintileri Nedeniyle Onlarca Elektronik Cihaz Zarar Gördü
Hatay'ın Yayladağı ilçesinde yaşanan elektrik kesintisi ve bakım onarım çalışmaları nedeniyle çok sayıda evin elektronik cihazları zarar gördü.
Olay, Yayladağı ilçesi Çamaltı Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde kesilen elektriğin ardından tekrar verilen enerjiyle birlikte mahalledeki çok sayıda elektronik cihaz zarar gördü. Olayda 8 televizyon, 4 buzdolabı, 5 çamaşır makinesi, 10 uydu alıcısı, 1 termosifon ve çok sayıda küçük elektronik ev aletinin zarar gördüğünü söyleyen vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.
Elektrik kesintisinin habersiz gerçekleştiğini savunan mahalle sakinlerinden Harun Türkmen, "Mahallemizde bir elektrik kesintisi oldu ve bizim hiçbir haberimiz olmadan meydana gelen bu kesintide bütün cihazlarımızın çoğu yandı. Sabahleyin saat 10'dan akşam 6'ya kadar elektriksiz kaldık. Elektriğin gelmesiyle birden cihazlarımız bozuldu, şalterimiz patladı, yani elektroniğe dair evimizde bulunan eşyaların çoğunda hasar oluştu. Bu mağduriyet sadece bizim evimizde değil, bütün mahallede oldu. Komşularımız, bizimle bu konuda istişare ettiler. Yani çok mağduruz bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz" dedi.
Mağdur durumda olduklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Kutlay Şener, "Elektriklerin gidip gelmesiyle termosifonlar bozuldu, çamaşır makinesi bozuldu, çok mağdur duruma düştük" dedi.
Mahalle sakinlerinden Ali Solak ise elektrik kesintisi nedeniyle arızalanan televizyonunun zararının karşılanmasını istedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim