




Erdemli’de Sahiller Yaza Hazır
Erdemli Belediyesi, temizlik çalışmalarıyla sahilleri yaza hazırlıyor.
Kış aylarında yaşanan yoğun yağış sonrası tahrip olan sahillerin temizliğini gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, ilçeyi yaz aylarına hazırlıyor. Geçen haftalarda ilçe sahil bandında bulunan yeşil alanların arttırılmasını ve bakımını gerçekleştiren belediye ekipleri, Arpaçbahşiş sahilinin temizliğini tamamladı.
Mavi Bayraklı plajların arttırılması adına birçok çalışma yürüttüklerini ve turistleri ilçeye çekmek için alternatif projeler ürettiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "İlçemizin her noktasında eş zamanlı yürüttüğümüz çalışmalar ile örnek bir kent inşa ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerin uluslararası standartlara uygun olmasını önemsiyor ve bu noktada "Mavi Bayrak" gibi önemli projeleri geliştirip, takip ediyoruz. Ayrıca hizmet ürünlerimizi kendi tesislerimizde üretiyoruz. Erdemli'yi yeşillendiriyor, temizlik noktasında da düzenli çalışmalar yürütüyoruz. Tabiri caizse bir kök ağaç dikebileceğimiz noktayı yeşillendirdik ve kentimizi yaz aylarına hazırladık" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim