

Finike’de 10 Milyonluk Proje Start Aldı
Finike ilçe merkezindeki ticari, sosyal, kültürel canlılığı artırmak ve kent estetiğini yenilemek için Finike Belediyesi çalışmalarına başladı. İlçe merkezini bir cazibe merkezi haline getirecek projenin startının verildiğini duyuran Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, "Finike çarşısını 10 milyonu aşkın bir yatırımla yepyeni bir görünüme kavuşturuyoruz" dedi.
Başlatılan ilçe merkezi projesinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mustafa Geyikçi, ilk adımın asfalt kazıma çalışmaları ile atıldığını dile getirdi. Çalışmaların kaldırım, aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleri ile devam edeceğini söyleyen Başkan Geyikçi, çalışmaların yaklaşık 40 gün içerisinde tamamlanacağını dile getirdi. Projenin tamamlanmasının ardından Finike ilçe merkezinin modern ve estetik bir görünüme kavuşacağını vurgulayan Geyikçi, "Finike'ye yakışan bir kent merkezi oluşturacağız" diye konuştu.
"Keyif veren bir kent merkezi"
Finike ilçe merkezinin yenilenmesinin kente sosyo-ekonomik olarak da büyük bir katkı sunacağını söyleyen Başkan Geyikçi, "İlçe merkezimizin vatandaşlarımızın gezerken keyif alacağı, ilçemize gelen turistlerin uğrak noktası olacak bir alan oluşturacağız. Önemli ölçüde bir hareketlilik kazanacak çarşı merkezimiz, bölgedeki esnaflarımızın da kazançlarını artıracak. Vatandaşlarımıza, esnafımıza, kentimize gelen misafirlerimize modern bir çarşı sunacağız" şeklinde konuştu.
"Yenilenen çarşı Finike'ye çok yakışacak"
Çalışmaların sonunda Finike'nin yeni bir çehre kazanacağını söyleyen Başkan Geyikçi, "Çok kısa bir süre sonra ilçe merkezimiz bir cazibe merkezine dönüşecek. Narenciye kokusunun duyulduğu, örnek çevre düzenlemesi ve yeşil görünümüyle öne çıkan, yenilenen sokaklarıyla gezmekten ve zaman geçirmekten zevk alınan, yenilenen aydınlatma elemanlarıyla ışıl ışıl bir merkez Finike'mize çok yakışacak" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜŞRA ÖZDEMİR: "CHP ÇATISI ALTINDA SİYASET YAPIYORUM"
- CAM ŞİŞENİN OTLUK ALANDA YANGINA NEDEN OLDUĞU ANLAR KAMERADA
- ÇAMURA SAPLANAN EŞEĞİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI
- GIDA ÜRÜNLERİYLE DETERJANI AYNI DOLABA KOYAN KANTİNCİ KENDİNİ "ABİ VALLAHİ YERİMİZ DAR" DİYEREK SAVUNDU
- SERİK’TE POLİS YALANIYLA VATANDAŞIN 15 BİN DOLARINI ALAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































