

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İspir’de Törenle Anıldı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80. yıldönümünde İspir İlçesi'nde Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle anıldı.
Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunumunun ardından Saat: 09'u 5 geçe 2 dakika süreyle siren eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu.. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.
Anma programı daha sonar İspir Belediyesi fazilet Dağcı Çığlık Konferans Salonu'nda İspir Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlemiş olduğu programla devam etti. Programda Atatürk'ü anlatan video izletildi. Öğrenciler tarafından sahnelenen oratoryo gösterisi, okunan şiirler ve türkülerle program sona erdi.
Törene İlçe Kaymakamı Faruk Erdem, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Hasan Ofluoğlu, Belediye Başkanı Osman Çakır, kurum amirleri, siyasi parti başkanları,sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- COP31 İÇİN 100 BİN KONUK, 30 BİN GÖREVLİ
- DEMRE'DE ANTİK ÇAĞLARDAN MİRAS ŞİFALI KAYNAK
- 16. ANTALYA KİTAP FUARI 2 EKİM'DE BAŞLIYOR
- PERDEYLE İKİYE BÖLÜNEN 18 METREKARELİK KONTEYNERDE DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN DEPREMZEDE HASAN’IN HAYALİ GERÇEĞE DÖNDÜ
- REYHANLI’DA GÖL KENARINDA GÖRÜLEN YILAN YAKALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































