

Gazipaşa’da Göçük-Gökçebelen hattı asfaltlandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal bölgelerdeki asfalt çalışmaları sürüyor. Gazipaşa ilçesine bağlı Göçük-Gökçebelen mahallelerini bir birine bağlayan 15 kilometrelik grup yolunda sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, talepler doğrultusunda aciliyeti olan bölgeleri asfalt programına alıyor. Alt yapısı tamamlanan yollar program dahilinde asfaltlanıyor.
15 kilometrelik yola sathi asfalt
Bu çerçevede Gazipaşa ilçesine bağlı Göçük-Gökçebelen mahallelerini bir birine bağlayan grup yolu da 2022 yılı asfalt programına dahil edilmişti. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince daha önceden alt yapısı hazırlanan grup yolunda asfalt çalışması yapıldı. 15 kilometrelik grup yolundaki sathi asfalt kaplama çalışması kısa sürede tamamlanarak yol halkın kullanıma sunuldu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ’NDE, "YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ" SAHİBİNİ BULDU
- DÜZİÇİ’NDE 106. YIL COŞKUSU HAKAN PEKER KONSERİYLE BAŞLADI
- ELMALI'YA KANSER TARAMA MERKEZİ MÜJDESİ
- RESTORANDA ÖNCE SELAMLAŞTILAR, SONRA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE DERENİN ARTAN DEBİSİ KÖPRÜYÜ YIKTI, YOLDA ÇÖKMEYE NEDEN OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































