

Geleceğin Robot Tasarımcıları Yarıştı
Kahramanmaraş Eğitimde İnovasyon Derneği, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Doğa Koleji işbirliğinde gerçekleştirilen 2019'un ilk Vex IQ Challenge Turnuvası sona erdi.
Kahramanmaraş Piazza'nın ev sahipliğindeki turnuva oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. Yerli ve milli teknolojinin üretimi için genç beyinlerin yetişmesine katkı sunan Vex IQ Challenge Turnuvası'nda, geleceğin robot tasarımcıları yetenekleriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.
İlk, orta ve lise düzeyindeki okullarda, okul süreçlerine bilim ve mühendislik çalışmalarını entegre etmeyi amaçlayan, "Eğitimde İnovasyon Derneği'nin" organizasyonundaki turnuva, AVM'nin Buz Pisti'nde gerçekleşti.
Yarışmacılar kadar, onları izleyenlerin de büyük heyecan yaşadığı turnuvaya, Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Mersin, Adana, istanbul ve Kayseri'deki okullardan gelen öğrenciler katıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- COP31 İÇİN 100 BİN KONUK, 30 BİN GÖREVLİ
- DEMRE'DE ANTİK ÇAĞLARDAN MİRAS ŞİFALI KAYNAK
- 16. ANTALYA KİTAP FUARI 2 EKİM'DE BAŞLIYOR
- PERDEYLE İKİYE BÖLÜNEN 18 METREKARELİK KONTEYNERDE DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN DEPREMZEDE HASAN’IN HAYALİ GERÇEĞE DÖNDÜ
- REYHANLI’DA GÖL KENARINDA GÖRÜLEN YILAN YAKALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































