




Gültekin: “Destek Paketleri Genç Girişimcileri Heyecanlandırıyor”
AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, sanayi ve teknoloji alanında genç girişimcilerin önünü açacak destek paketlerinin, ekonomik büyümeye büyük katkı sağlayacağını belirtti.
Gültekin, geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın teknoloji odaklı proje üreten 146 genç girişimciye 200 bin lira hibe desteği verileceğini açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hükümetin sağladığı imkanlar ve destek paketlerinin genç girişimcileri heyecanlandırdığını ifade eden Gültekin, "Girişimcileri motive etmek, onların iş geliştirmelerine katkı sunmak ve üretim faaliyetlerini artırmak adına atılan adımlar, Türkiye ekonomisinin büyümesine büyük ölçüde katkı sağlayacaktır. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın hayata geçirdiği "TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim Programı" ile teknoloji odaklı çalışmalar yürüten 146 gencimize 200 bin liralık hibe desteği sağlanacak. Bu adım sadece 146 gencimizi değil, diğer genç girişimcilerimizi de harekete geçirecektir. Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda attığı adımlar ile birlikte önümüzdeki yıllarda teknoloji ülkesi olamaması için hiçbir neden yoktur. Biz Türk gençlerine her zaman güvendik ve güvenmeye devam edeceğiz" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Minik öğrenciler hem karne aldı hem mangal keyfi yaptı
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim