

Gürün’de Atatürk’ü Anma Töreni Düzenlendi
Sivas'ın Gürün ilçesinde Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 80'inci yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı.
Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumuyla başlayan tören, daha sonra Atatürk İlk ve Ortaokulu'nun Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlendiği anma etkinliğiyle devam etti. Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hamit Aydoğan,"10 Kasım tarihi milletimiz için bir anma, matem günü olmaktan çok Atatürk'ü anlama günüdür. Bizlere düşende onu çok iyi anlayıp, ilkelerine ve cumhuriyetimize sahip çıkmak bununla birlikte ülkemizi en güzel yerlere taşımaktır" dedi.
Şiirlerin okunduğu program Atatürk oratoryosu ve Atatürk konulu video gösterimiyle sona erdi. Düzenlenen anma etkinliğine Gürün Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- COP31 İÇİN 100 BİN KONUK, 30 BİN GÖREVLİ
- DEMRE'DE ANTİK ÇAĞLARDAN MİRAS ŞİFALI KAYNAK
- 16. ANTALYA KİTAP FUARI 2 EKİM'DE BAŞLIYOR
- PERDEYLE İKİYE BÖLÜNEN 18 METREKARELİK KONTEYNERDE DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN DEPREMZEDE HASAN’IN HAYALİ GERÇEĞE DÖNDÜ
- REYHANLI’DA GÖL KENARINDA GÖRÜLEN YILAN YAKALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































