Bugün 17 Mayıs 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2465.437
    %-0.05
  • Dolar
    32.2606
    %0.03
  • Euro
    35.0379
    %-0.32
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haberimizin ardından Büyükşehir ekipleri Lara Sahilinde düzenleme çalışması yaptı
02 Mayıs 2024 Perşembe 10:02

Haberimizin ardından Büyükşehir ekipleri Lara Sahilinde düzenleme çalışması yaptı

16 Nisan 2024 tarihli gazetemizde yayınlanan “Lara sahili piknik alanı tatilde doldu taştı ama eksikler var” başlıklı haberimizin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Birlik mesire alanında yaz sezonu öncesi bakım onarım çalışması başlattı

16 Nisan 2024 tarihli gazetemizde yayınlanan “Lara sahili piknik alanı tatilde doldu taştı ama eksikler var” başlıklı haberimizin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Birlik mesire alanında yaz sezonu öncesi bakım onarım çalışması başlattı.

lara-haber-kupuru.jpg

Mesire alanına belediye atölyelerinde üretilen yeni bank ve piknik masaları yerleştirildi.

lara-sahil.jpg
Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce Lara Birlik Halk Plajı mesire alanında deforme olan banklar ve piknik masaları yenileriyle değiştirildi, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı'nın atölyelerinde üretilen yeni bank ve piknik masaları yerlerine monte edilerek, vatandaşların kullanımına sunuldu.

lara-sahil1.jpg

16 Nisan 2024 tarihli gazetemizde Genel yayın Yönetmenimiz Ömer Ali Yetgin tarafından yapılan haberde; “Antalya'nın turizm cenneti olarak bilinen Muratpaşa ilçesinde yer alan Lara Sahili, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Sahilin keyifli atmosferi ve temiz plajları, ziyaretçilerin favori noktalarından biri haline gelmiş durumda. Ancak, sahilin popüler piknik alanında bazı eksiklikler göze çarpıyor ve ziyaretçiler, sezon başlamadan önce bu eksikliklerin giderilmesini talep ediyor.

lara5-001.jpg

Lara Sahili'ndeki piknik alanında yaşanan eksiklikler, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dikkatini çekti ve vatandaşlar taleplerini dile getirdi. Piknik alanındaki bazı bankların tahtalarının eksik veya kırık olduğu, bazı çeşmelerin musluklarının çalışmadığı ve duşların başlıklarının bulunmadığı belirtiliyor. Tatilciler, bu eksikliklerin giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden sezon öncesi bir dizi çalışma yapılmasını istiyor” demiştik.

lara-sahil4.jpg

lara-sahil3.jpg

Haberimizin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce Lara Birlik Halk Plajı mesire alanında deforme olan banklar ve piknik masaları yenileriyle değiştirilerek söz konusu alanda yapılan çalışmalar tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Piknik alanını kullanan piknikçiler ve ziyaretçiler de yaşanan bu gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

HABER: İSA KAVLAK

 

Bu haber toplam 667 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim