Bugün 13 Ağustos 2025 Çarşamba
  • Antalya28 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4390.196
    %0.14
  • Dolar
    40.7391
    %0.07
  • Euro
    47.5667
    %0.19
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hal Kavşağında Çalışmalar Yeniden Başladı
15 Şubat 2019 Cuma 11:18

Hal Kavşağında Çalışmalar Yeniden Başladı

Kahramanmaraş'ta Karayolları tarafından yapımına başlanan ancak ödenek yokluğu nedeniyle ara verilen hal kavşağındaki çalışmalar yeniden başladı.

Kahramanmaraş'ta Karayolları tarafından yapımına başlanan ancak ödenek yokluğu nedeniyle ara verilen hal kavşağındaki çalışmalar yeniden başladı.

Kahramanmaraş'ta Karayolları tarafından 2017 yılı Aralık ayında yapımına başlanan Kayseri yolu üzerindeki hal kavşağında, ödenek yokluğu nedeni ile çalışmalara bir süre ara verildi.

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş Valiliği İl Koordinasyon Kurulu toplantısında da gündeme gelen Hal kavşağının 10 gün içinde yapımına yeniden başlanacağı belirtilmişti.

Toplantının ardından bir hafta sonra Hal kavşağındaki çalışmalar yeniden başladı. Karayolları yetkilileri çalışmaların ne zaman tamamlanacağı hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Bu haber toplam 1069 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim