Karakter boyutu :



15 Mayıs 2026 Cuma 01:28
HATAY’DA KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
Hatay İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile bağlı 15 ilçe müdürlüğü ekiplerince yürütülen gıda denetimleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yoğunlaştırıldı.
Hatay İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile bağlı 15 ilçe müdürlüğü ekiplerince yürütülen gıda denetimleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yoğunlaştırıldı.
Tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde; özellikle tüketimin artmasının beklendiği pastaneler, şekerleme ve çerez üretim-satış yerleri, fırınlar, unlu mamul üretim işletmeleri ile kasaplar mercek altına alındı.
İl genelinde sürdürülen kontrollerde işletmelerin teknik ve hijyenik şartları, ürünlerin muhafaza koşulları, üretim alanlarının uygunluğu ve mevzuata uyumu denetleniyor.
Yetkililer, vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşabilmesi amacıyla denetimlerin Kurban Bayramı süresince de aralıksız devam edeceğini bildirdi.


Kaynak: 
Bu haber toplam 479 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YÜZÜNÜ MASKE TAKARAK GİZLEYEN HIRSIZ, MOTOSİKLETİ KENDİ MALIYMIŞ GİBİ ALIP GİTTİ
- MERSİN’DE YANGIN, EKİPLERİN HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ
- DEFNE’DE İNDİĞİ UÇURUMDAN ÇIKAMAYAN VATANDAŞI İTFAİYE KURTARDI
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ SORUMLUSU GÖZALTINA ALINDI
- DÜZEN: "YENİ BİR TEKNOKENTİ İNŞA ETMEK, MİLLİ SERVETİN İSRAFIDIR"
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































