Bugün 10 Eylül 2025 Çarşamba
  • Antalya32 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4843.863
    %0.64
  • Dolar
    41.2843
    %0.04
  • Euro
    48.4298
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hayatı felç eden yağış sonrası dünyaca ünlü şelale çamur çağladı
14 Şubat 2024 Çarşamba 17:43

Hayatı felç eden yağış sonrası dünyaca ünlü şelale çamur çağladı

Antalya'da 24 saat boyunca etkisini sürdüren yoğun sağanak sonrası, dünyaca ünlü Düden Şelalesi çamur çağladı.

Antalya'da 24 saat boyunca etkisini sürdüren yoğun sağanak sonrası, dünyaca ünlü Düden Şelalesi çamur çağladı. Şelalenin denizle buluştuğu alan kahverengiye büründü.

12 Şubat akşamı başlayıp gece ve ertesi gün etkisini sürdüren sağanak yağış Antalya'da çok sayıda ev, iş yeri ve aracı sular altında bırakmıştı. Kentte yağış bugün akşam saatlerine doğru kesilirken halen yağmur suların bastığı bölgelerde su tahliye işlemleri sürüyor.

Yağıştan dolayı kentin dünyaca ünlü Düden Şelalesi ise adeta çamur çağladı. Şelalenin denizle buluştuğu alan kahverengiye bürünürken, turistler ve kent sakinleri o anları fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.

Şu ana kadar Antalya'da böyle bir yağmur görmediklerini dile getiren vatandaşlar, şelalenin renginin ise yağıştan dolayı bu hale geldiğini söyledi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim