Bugün 03 Eylül 2025 Çarşamba
  • Antalya37 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4677.047
    %0.04
  • Dolar
    41.1665
    %0.04
  • Euro
    47.99
    %0.07
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HBB, OCAKLI MAHALLESİ’NE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞA EDİYOR
03 Eylül 2025 Çarşamba 09:43

HBB, OCAKLI MAHALLESİ’NE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞA EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Dörtyol ilçesi Ocaklı Mahallesi'nde çok amaçlı salon inşaatına başladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Dörtyol ilçesi Ocaklı Mahallesi'nde çok amaçlı salon inşaatına başladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanı Mehmet Öntürk'ün "Hatay Ayağa Kalkıyor" ilkesiyle çalışmalarına devam eden HBB ekipleri, sosyal kültürel alanlarda Hatay'a yatırım kazandırmaya devam ediyor. Hatay İmar Sanayi Anonim Şirketi (HİSAŞ) tarafından kent genelinde yürütülen projeler kapsamında Dörtyol ilçesinde çok amaçlı salon inşaatına başlandı.

Vatandaşların önemli ihtiyacı haline gelen sosyal alanların çoğalması için çalışmalarını sürdüren HBB, Dörtyol Ocaklı Mahallesi'nde hizmet verecek olan "Dörtyol Ocaklı Çok Amaçlı Salon" içerisinde salon, giriş holü, ana salon, mutfak, kadın-erkek mescit ve abdesthaneler, tuvaletler, muhtar odası, sınıf ve temizlik odası gibi donatılara sahip olacak.

Muhtar Soysal: "Başkan Öntürk Hatay'ı Ayağa Kaldırıyor"

Dörtyol'da yapımına başlanan projenin Hatay'a hayırlı olmasını temenni eden Ocaklı Mahalle Muhtarı Yusuf Soysal, HBB Başkanı Mehmet Öntürk'ün il genelinde yapmış olduğu projeler ile Hatay'ın ayağa kalktığını ve Dörtyol'da hizmet açısından önemli adımlar atıldığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

HBB, OCAKLI MAHALLESİ’NE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞA EDİYOR

HBB, OCAKLI MAHALLESİ’NE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞA EDİYOR

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 92 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim