Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2411.621
    %-0.92
  • Dolar
    32.5808
    %0.29
  • Euro
    34.7866
    %0.33
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Hedefimiz Muratpaşa’da üç hilali dalgalandırmak”
20 Haziran 2022 Pazartesi 15:59

“Hedefimiz Muratpaşa’da üç hilali dalgalandırmak”

Gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi veren MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ramazan Habalı, hedeflerinin Muratpaşa Belediyesi’nde üç hilali dalgalandırmak olduğunu açıkladı.

MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ramazan Habalı, parti çalışmalarıyla ilgili bilgi paylaştı. Haziran ayı başında çalışmalara hız verdiklerini belirterek vatandaş ve esnaf ziyaretlerini artırdıklarını kaydeden Habalı, sıkmadık el bırakmamak için hızla çalışmaya devam ettiklerini bildirdi. İlçede sıkıntılar yaşandığını ve bu sıkıntıların takipçisi olduklarını dile getiren Habalı, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi konusunda Kırcami’de her zaman yapıcı olduklarının altını çizdi. MHP’yi birinci parti yaparak Muratpaşa Belediyesi’nde üç hilali dalgalandıracaklarını söyleyen Habalı, Antalya’nın da genel olarak hizmetten yoksun bir dönem geçirdiğini söyledi. Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de yaşanmakta olan ekonomik sıkıntıların biran önce çözülerek vatandaşların refaha kavuşacağına inandığını kaydeden Habalı, Cumhur İttifakı’nın 2023’e damga vuracağını vurguladı.

 

“VATANDAŞLARIMIZI DİNLİYORUZ”

MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak Haziran ayı itibariyle çalışmalara hız verdiklerini açıklayan Habalı, “En son gerçekleştirdiğimiz ilçe başkanları toplantısında İl başkanımızın talimatıyla 1 Haziran’dan itibaren mahalle, sokak, esnaf ziyaretlerine başladık. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımıza, esnaflarımıza partimizin politikalarını anlatıyoruz. Onların sıkıntılarını, dertlerini, isteklerini dinliyoruz. Dinlediğimiz ve gördüğümüz eksiklikleri meclis üyelerimiz vasıtasıyla Belediye meclis gündemlerine taşıyoruz. Muratpaşa’nın en iyi hizmeti alması için bütün gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” dedi. 

 

“PARTİMİZİ BİRİNCİ PARTİ YAPMAK İSTİYORUZ”

Sandık görevlisi çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu bildiren Habalı, “Muratpaşa’daki 55 mahallemizde mahalle teşkilatlarımızı oluşturuyoruz. Her mahallemize temsilci atıyoruz. Bölge başkanlarımızı belirliyoruz. Gece gündüz yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek evlerde gerekse mahalle toplantılarında vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. İlçemizde sıkılmadık el bırakmamak için bütün vatandaşlarımızı ziyaret ederek partimizi birinci parti yapmak istiyoruz. Yapacağımız çalışmalarla 2024 seçimlerinde Muratpaşa’yı CHP’nin elinden kurtaracağız. Hedefimiz üç hilali Muratpaşa Belediyesi’nde dalgalandırmak” diye konuştu.

samiiuuu-2275.jpg

“KIRCAMİ KONUSUNDA HER ZAMAN YAPICIYIZ”

Kırcami konusunda her zaman çözümden yana olduklarının altını çizen Habalı, “Parti olarak Kırcami’de vatandaşlarımızın mağduriyetinin biran önce giderilmesini istiyoruz. Bu konudaki yapıcı tutumumuz ortada. Hatırlarsanız geçmiş dönemde anket yapılması gibi önerilerimiz oldu. Daha sonra referandum yapıldı. Kırcami konusunda her zaman yapıcıyız” ifadelerini kullandı.

 

“ARKA MAHALLELER HİZMET ALAMIYOR”

Muratpaşa’da denize kıyısı olan Lara gibi bölgelere hizmet verilirken iç kesimlerdeki mahallelere hizmet verilmediğini belirten Habalı, “Yenigöl gibi arka mahalleler kaderine terk edilmiş durumda. Belediyeden yeterince hizmet alamıyorlar. Arka tarafta bulunan mahallelerdeki vatandaşlarımız hizmet alamamaktan şikayetçi. MHP olarak bu sorunların takipçisiyiz” dedi.

 

“ANTALYA HİZMETTEN YOKSUN BİR DÖNEM GEÇİRİYOR”

Muratpaşa ilçesi dışında Antalya genelinde de sıkıntılar yaşandığına işaret eden Habalı, şunları dile getirdi:

“En ucuz suyu tüketirken şuanda belki Türkiye’de en pahalı suyu tüketiyoruz. Trafik ve ulaşımda sorunlar yaşanıyor. Trafik ve toplu ulaşım sorunlarını çözmek için yeterince çalışma yapılmıyor. Antalyamız, CHP’li Mustafa Akaydın döneminde de hizmet alamamıştı. Yine hem Muratpaşa’da hem de il genelinde hizmetten yoksun bir dönem geçiriyor. CHP’li belediye çalışmalar konusunda çok zayıf. İkinci Akaydın dönemini yaşıyoruz diyebiliriz. Sorunlardan dolayı vatandaşlarımız mağdur oluyor ve bu mağduriyetlerin giderilmesi gerekiyor.”

 

“‘ZİLLET İTTİFAKINA’ GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

“‘Zillet ittifakına’ geçit vermeyeceğiz” diyen Habalı, “Bildiğiniz gibi Cumhur İttifakı olarak bizim Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Milletvekilliği seçimlerine de kendi amblemimizle gireceğiz. Partimizi birinci parti yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“CUMHUR İTTİKAFI 2023’E MÜHRÜNÜ VURACAK”

Ekonomik açıdan dünya genelinde bir sıkıntı olduğuna dikkat çeken Habalı, “Yaşanan ekonomik sıkıntıları çözmek, vatandaşlarımızın alım gücünü yükseltmek ve refah seviyesini artırmak için hem hükümetimiz hem de Cumhurbaşkanımız çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede vatandaşlarımızın alım gücü yükselecek ve refaha kavuşacaktır. Cumhur İttifakı tekrardan 2023’e mührünü vuracaktır” açıklamasında bulundu. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 4845 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim