Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2513.021
    %1.16
  • Dolar
    32.5761
    %0.11
  • Euro
    34.7834
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz”
23 Kasım 2021 Salı 17:08

“Her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz”

Antalya’da Finike ve İbradı haricindeki 17 ilçede teşkilatlanmayı tamamladıklarını bildiren Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkanı Atınç Korkmaz, her an seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ettiklerini, teşkilatlanma çalışmalarını da kısa sürede tamamla

Antalya’da Finike ve İbradı haricindeki 17 ilçede teşkilatlanmayı tamamladıklarını bildiren Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkanı Atınç Korkmaz, her an seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ettiklerini, teşkilatlanma çalışmalarını da kısa sürede tamamlayacaklarını bildirdi.

 

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan tarafından 23 Kasım 2018 tarihinde kurulan Yeniden Refah Partisi, 3’ncü kuruluş yıldönümünü kutladı. Kuruluş yıldönümü nedeniyle parti il binasında İl Teşkilat Başkanı Veli Dere, İl Siyasi İşler Başkanı Ahmet Gümüş, İl Eğitim Başkanı Mahmut Özkaynak ve İl Ar-Ge Başkanı Fethi Başuslu’nun katılımıyla toplantı düzenleyen Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkanı Atınç Korkmaz, parti çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Her an yapılabilecek bir erken seçime hazırlıklı olduklarını bildiren Korkmaz, Antalya’da 19 ilçenin 17’sinde teşkilatlanmayı tamamladıklarını ifade ederek Finike ve İbradı’da da kısa sürede teşkilatlanacaklarını kaydetti. Partiye ilginin sevindirici olduğunu belirten Korkmaz, Antalya’daki üye sayısını 2 bin olarak açıkladı.

 

“BU YOLUN ZOR VE ZAHMETLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

Yeniden Refah Partisi’ni kurarken yaşadıklarını heyecanın, merhum liderleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 1969’da başlattığı kutlu yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı olduğunu söyleyen Korkmaz, “Partimizi kurarken, yola çıkarken karşılaşacağımız zorlukları biliyorduk. Birinci 40 yılı bizzat yaşadığımız için, ikinci 40 yılda da nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk. Bütün zorluklara karşın sabrın, mücadelenin, kararlılığın, azmin, cihat şuuruyla çalışmanın, milletimizi,  tüm İslam Alemi’ni ve  tüm mazlumları maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarma heyecanının, imanın ve inancın karşısında hiçbir beşeri gücün duramayacağını da biliyorduk ve bu şuurla yola çıktık” dedi.

 samiiiii-8888.jpg

“MİLLİ GÖRÜŞ ÇINARI YENİ SÜRGÜNLER VERİYOR”

Milli görüş lideri eski başbakan merhum Necmettin Erbakan’ın bazı sözlerini hatırlatan Korkmaz, “Erbakan Hocamızın sözlerine kulak vererek yola çıktık. Milletimiz için ‘Paylaşımda ve yönetimde Adalet’i tesis edeceğimize dair  Milli Görüş sözü vererek yola revan olduk. Bu kutlu davanın yarı yolda kalmayacağını, Milli Görüş çınarının yeni sürgünler vereceğini bir kez daha gösterdik. Birinci 40 yılda milletimize efsane hizmetler yapan Milli Görüş Hareketi’nin,  ikinci 40 yılda da bu hizmetleri sürdüreceğinin bir kez daha müjdesini verdik” açıklamasında bulundu.

 

“81 İLDE, 900’DEN FAZLA İLÇEDE TEŞKİLATLANDIK”

“Biz bu yola çıkarken dış güçlere, holding patronlarına, medya patronlarına güvenerek yola çıkmadık. Önce Allah’a  sonra da aziz millete güvenerek yola çıktık” diyen Korkmaz, “Partimizin Türkiye genelinde yüz binlerce teşkilat mensubuyla var olan, çalışan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için projeler, çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiğini görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bugün itibariyle 81 ilimizde, 900’den fazla ilçemizde teşkilatlarımızı kurduk. Pek çok ilimizde köy ve mahalle teşkilatlarımızı tamamladık. Hakkari’den Çanakkale’ye, Sinop’tan Antalya’ya ülkemizin her köşesini ahlak ve maneviyatın hilali, bereketin ve kalkınmanın  başağı ile kuşanmış tabelalarımız ve bayraklarımız sarmış durumda” diye konuştu.

 

“SEÇİME HAZIRIZ”

Teşkilatları tamamlama, ilçe yönetim kurullarını ve mahalle temsilciliklerini oluşturma yönünde çalışmalar gerçekleştirdiklerini bildiren Korkmaz, Antalya’daki üye sayısının yaklaşık 2 bin civarında olduğunu, 19 ilçeden Finike ve İbradı haricindeki 17 ilçede teşkilatlanmayı gerçekleştirdiklerini kaydetti. Finike ve İbradı’da da teşkilatlanmayı kısa süre içerisinde gerçekleştireceklerini ifade eden Korkmaz, yapılabilecek erken ve baskın bir seçime her an hazırlıklı olduklarını kaydetti.

 

“HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ”

Partilerinin her geçen gün büyüdüğünü dile getiren Korkmaz, “İl ve ilçe kongrelerimizin tamamlanması sonrasında, birinci olağan büyük kongremizi, çoğunluğu gençlerden oluşan 40 binden fazla kişinin katılımı ile siyasi tarihimizin en büyük kongresi olarak gerçekleştirdik. Şu anda 200 bine yakın resmi üyemiz ve 50 bine yakın sandık baş müşahidimiz ile Yeniden Refah Partisi,  Türkiye siyasetinin her geçen gün hızla büyüyen gücü ve parlayan yıldızı haline gelmiş durumda” ifadelerini kullandı.

 

 “PROJELERİMİZİ TÜM MİLLETİMİZLE PAYLAŞIYORUZ”

“Yeniden Refah Partisi bayrağının ülkemizin tamamında dalgalanıyor olması, sözümüzün, sesimizin bütün milletimize ulaşması, kadrolarımızın inancının,  azminin ve Milli Görüş davasının bereketinin en büyük ispatıdır” diyen Korkmaz, şunları söyledi:

“Bu azim ve inançla yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, hak ve adaletin hakim olacağı yeni bir dünya hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Sadece eleştiren değil, Milli Görüş zihniyetiyle çözümü açıkça ortaya koyan bir siyaset anlayışıyla hareket ediyoruz. Bugüne kadar partimiz tarafından ortaya konulan Milli Kaynak Paketleri kitabımız, 81 İlimize Yüzlerce Refah Projesi kitabımız, Biz Türkiye’yi Biliyoruz ve Rantsal Değil, Kentsel Dönüşüm kitaplarımız başta olmak üzere, tüm projelerimizi titiz çalışmalarla hazırladık ve tüm milletimizle paylaştık. Bunlara ilaveten, partimizin gölge kabinesi olarak adlandırabileceğimiz milli siyaset kurullarımız iktidarımızın ilk 100 gününde tüm bakanlıklarda hangi icraatları gerçekleştireceğimizi ortaya koyacak kitaplarımızı hazırlamakta.” HABER: YUSUF KATRAĞ

sam-8892.jpg

Bu haber toplam 2844 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim