

İbradı‘daki okulların yağmur sorunu çözüldü
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü İbradı'da okul bahçelerinde yağmur sonrası yaşanan göllenme sorununu çözdü. ASAT ekipleri yağmur suyu drenaj altyapısı için çalışma gerçekleştirdi.
İbradı'da bulunan Şeref Erdoğan Anaokulu, Nefise Yılmaz İpek İlköğretim Okulu ve Nejla Yaşar Duru Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde kışın yağışlardan etkilenen öğrenci ve öğretmenler için ASAT çalışma başlattı. Okul bahçelerinde yağışlar sonrası oluşan su birikintileri ile ilgili şikayetleri dikkate alan ASAT İbradı Şube Müdürlüğü, çevreden gelen yağmur suyunu planlı şekilde tahliye ederek, sorunu ortadan kaldırdı.
ASAT İbradı Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okulların bahçe girişlerine drenajı sağlayacak borular döşendi ve mazgallar monte edildi. Böylece yağmur suları borularla taşınarak tek noktaya toplandı ve dere yatağına boşalacak şekilde yapılandırıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- PHASELİS ANTİK KENTİ'NDE FESTİVAL HEYECANI
- ÜRETİCİLERİN SERASI ARTIK TELEFONDA
- ADANA DEMİRSPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU TOLGA KALENDER HAYATINI KAYBETTİ
- OKUL SALDIRILARI SONRASI ÇOCUKLARIN KORUNMASI VE AİLELERİN SORUMLULUĞU GÜNDEMDE
- BERKAY BAHAR: "KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İÇİN DAHA GÜÇLÜ BİR ATSO KURACAĞIZ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































