Karakter boyutu :



31 Ekim 2018 Çarşamba 11:13
İlyasdere Muhtarı Tuncay Öztürk’ün Mutlu Günü
İlyasdere mahalle Muhtarı Tuncay Öztürk'ün oğlu Yiğit, görkemli bir düğün ile erkekliğe ilk adımını attı.
İlyasdere mahalle Muhtarı Tuncay Öztürk'ün oğlu Yiğit, görkemli bir düğün ile erkekliğe ilk adımını attı. Mehter konseri ile gerçekleşen düğüne köylülerin yanı sıra siyasiler de ilgi gösterdi.
Düğüne köylülerin yanı sıra AK Parti, CHP ve İYİ Parti'den çok sayıda siyasetçi katıldı. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın da iştirak ettiği düğüne Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağtay Gülaştı ve İYİ Parti Aydın yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İki gün 3 gece süren sünnet düğününde Mehteran ekibi tarafından milli marşların seslendirildiği konser verildi.
Misafirleri ile yakından ilgilenen Muhtar Tuncay ÖztürkOğlu Yiğit ile zeybek oynayıp davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- FARKLI ŞEHİRLERDEN GELİP SAHTE KİMLİKLE ADANA’DA KARGO DOLANDIRICILIĞI YAPMIŞLAR: 2 TUTUKLAMA
- MERSİN LİMANI’NDA 280 BİN SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ
- KURT KÖPEKLERİNİN SALDIRI ANI KAMERADA: KÜÇÜK KÖPEĞİ BULUNAN KADINI YERE DÜŞÜRDÜLER
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİNE OPERASYON: 18 ŞÜPHELİDEN 14’Ü GÖZALTINA ALINDI
- BİR ÇEKİCİYİ KURTARMAYA GİDEN İKİ ÇEKİCİ DE ÇAMURA SAPLANDI
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































