




İmece Usulü İftar
Adana'da, Çukurova İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran kursu öğreticileri ve öğrencileri imece usulü yemek hazırlayarak Sevgi Evlerinde kalan çocuklara ve huzurevi sakinlerine yönelik iftar programı düzenledi.
Çukurova Müftülüğü Hacı Hasan Ilgın Camii bahçesinde düzenlenen programa Adana İl Müftü Yardımcısı Dürdane Coşkun, Çukurova Müftülüğü Şube Müdürü Kazım Karabekir Akbudak, vaizler Mehmet Yıldız, Ayşe Zenbilci, Nuriye Acarlar, murakıp Tuba Temel, Kur'an kursu öğreticileri, din görevlileri ve Sevgi Evleri yetkilileri katıldı.
68 "i çocuk, yaklaşık 200 kişinin bir araya geldiği ev sahipliğini Hacı Hasan Ilgın Camii İmam Hatibi Muhammed Pazar'ın yaptığı program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Sevgi Evlerinde kalan çocuklara yönelik olarak hazırlanan programda, İmam Hatip Murat Çil'in ezgileriyle coşan çocuklar, akşam ezanının okunması Kur'an Kursların hazırlamış olduğu yiyecekler ikramıyla oruçlarını açtılar.
Müftülük yetkilileri, iftar programına gelen tüm çocuklarla tek tek ilgilenerek aynı masada iftarlarını açtılar.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim