

Isparta’da yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi edilip doğaya salındı
Isparta'da vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan kızıl şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerine teslim edildi. Tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından ekipler tarafından doğal yaşamına bırakıldı.
Isparta'da, 24 Kasım tarihinde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan kızıl şahin, Isparta DKMP Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yapılan detaylı muayeneler ve tedaviler sonucunda sağlığına kavuşan yırtıcı kuş, hayata yeniden kanat çırpmaya hazır hale getirildi. Tedavi süreci boyunca takip edilen kızıl şahinin doğaya dönmesi için Eğirdir ilçesi seçildi. Milli Parklar ekipleri tarafından doğal yaşam alanına bırakılan şahin, özgürlüğüne yeniden kavuştu.
Yetkililer, vatandaşların yaralı yaban hayvanlarına duyarlılık göstermesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, bu tür durumlarla karşılaşıldığında Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlükleri ile iletişime geçilmesi gerektiğini vurguladı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAYIP ŞERİFE SUDE BULUNDU
- KALP KRİZİ GEÇİREREK VEFAT EDEN UZMAN ÇAVUŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- EKMEK TEKNESİ KÜLE DÖNMESİN DİYE MÜCADELE EDEN ESNAFIN YÜZÜ VE VÜCUDU YAŞANAN PATLAMAYLA YANDI
- ALKOLLÜ YAKALANAN SÜRÜCÜ ’ALKOLLÜ DEĞİLİM’ DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU
- HEM CİĞER YEDİLER HEM DE DEV EKRANDA MAÇI İZLEDİLER
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































