

İ̇yi̇ Parti 6. Bölge Koordinatörü Tüfekci’den Burdur Ve Isparta’da Yerel Seçim Çalışması
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkanlığı 6. Bölge Koordinatörü İmren Nilay Tüfekci, Karaman ve Antalya ziyaretlerinin ardından Isparta ve Burdur'da yerel seçim çalışmalarına devam etti.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkanlığı 6. Bölge Koordinatörü İmren Nilay Tüfekci, partisinin Burdur İl Başkanlığını ziyaret ederek burada il divan kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Yerel seçimlerde aday adayı ve aday belirleme süreci üzerine detaylı görüşmeler gerçekleştirildi.
Burdur ziyaretinin ardından Tüfekci, Isparta'ya geçti ve burada bir dizi program gerçekleştirdi. İlk olarak, Isparta'da bulunan esnafı ziyaret edip vatandaşlarla sohbet ederek onların görüşlerini dinledi ve yerel siyasetin nabzını tuttu. Esnaf ziyaretlerinin ardından, Isparta İl Divan Kurulu üyeleriyle toplantı gerçekleştiren Tüfekci, yerel seçimler için aday belirleme stratejileri ve hedefleri ele aldı. Toplantı sonrasında ilçe başkanlarıyla bire bir görüşmeler yaparak yerel seçim çalışmalarına yönelik notlarını aldı.
İmren Nilay Tüfekci'nin yoğun programı, Isparta'dan geç saatlerde ayrılmasıyla sona erdi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜŞRA ÖZDEMİR: "CHP ÇATISI ALTINDA SİYASET YAPIYORUM"
- CAM ŞİŞENİN OTLUK ALANDA YANGINA NEDEN OLDUĞU ANLAR KAMERADA
- ÇAMURA SAPLANAN EŞEĞİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI
- GIDA ÜRÜNLERİYLE DETERJANI AYNI DOLABA KOYAN KANTİNCİ KENDİNİ "ABİ VALLAHİ YERİMİZ DAR" DİYEREK SAVUNDU
- UYUYAKALAN GENÇ EKİPLERİ ALARMA GEÇİRDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































