Bugün 18 Mayıs 2024 Cumartesi
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2504.005
    %0.06
  • Dolar
    32.1989
    %-0.09
  • Euro
    34.8984
    %0.11
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kadın Girişimciler için EWA Programı tarım ve gıda sektöründe yenilikçi fikirleri destekliyor
05 Mayıs 2024 Pazar 11:29

Kadın Girişimciler için EWA Programı tarım ve gıda sektöründe yenilikçi fikirleri destekliyor

Tarım ve gıda sektöründe etki yaratacak yenilikçi fikirlere sahip kadın girişimciler için büyük bir fırsat kapısı aralanıyor.

Tarım ve gıda sektöründe etki yaratacak yenilikçi fikirlere sahip kadın girişimciler için büyük bir fırsat kapısı aralanıyor. Empowering Women in Agrifood (EWA) programı, Türkiye'den katılacak 10 şanslı girişimciye, uluslararası alanda tanınırlık ve destek sağlayacak 6 aylık bir kuluçka programına katılma şansı sunuyor.

genciftci.jpg

Bu yıl beşincisi düzenlenecek EWA Programı, katılımcılara çeşitli ülkelerden eş zamanlı olarak gerçekleşecek çevrimiçi eğitimler ve etkinliklerle donatılmış bir platform sunuyor. Program kapsamında yer alacak girişimciler, uluslararası EIT Food topluluğunun bir parçası olmanın yanı sıra, 1-1 uzman mentorluk desteğiyle de fikirlerini ve işlerini hızlandırma imkanı bulacaklar. Ayrıca, toplamda 15.000€ ödül kazanma şansı da programın cazip yanlarından biri.

genciftci1.jpg

EWA Programı, tarım ve gıda sektöründe erken aşama kadın girişimcilerini desteklemeyi amaçlayan özel bir girişimcilik kuluçka programıdır. Programa başvuracak girişimlerin, kurucusunun veya kurucu ortağının bir kadın girişimci olması gerekmektedir. Ayrıca, katılımcıların Türkiye veya programın diğer ülkelerinden birinde ikamet etmeleri, tarım ve gıda sektörlerinde etki yaratacak erken aşama bir girişime sahip olmaları, ve girişimin en fazla 2 yıllık bir geçmişe sahip olması gerekmektedir.

girisimcilik2.jpg

Başvuru yapacak adayların, programın tamamına ve etkinliklerine katılmayı taahhüt etmeleri beklenmektedir. Programa şirketleşmiş veya henüz şirketleşmemiş girişimlerin başvuruları kabul edilmektedir.

Başvuru süreci ve EWA 2024 Programı hakkında detaylı bilgiler için çevrimiçi bilgilendirme toplantısına katılabilirsiniz. Toplantıda, başvuru koşulları, programın odak alanları, başvuru formu ve seçim süreci hakkında detaylı bilgiler verilecek olup, soru-cevap oturumuyla toplantı sonlandırılacaktır.

kadin-tarim.png

Toplantı Bilgileri: 7 Mayıs Salı günü Saat: 16:00 – 17:00 arası,  Zoom. (Kayıt olanlara zoom linki mail üzerinden gönderilecektir.)

EWA Programı ile ilgili tüm detayları öğrenmek ve başvuru sürecine dair sorularınızı yanıtlamak için toplantıya katılmak için kayıt yaptırabilirsiniz. Bu büyük fırsatı kaçırmayın ve tarım ve gıda sektöründe başarılı bir girişimci olma yolunda adım atın!

Program hakkında etaylı bilgi için https://foodback.co/ewa2024/ adresi ziyaret edilebilir.

HABER: İSA KAVLAK

Bu haber toplam 583 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim