

Kahramanmaraş’ta Sıcak Salep İkramı
Kahramanmaraş'ta bir iş yeri, Ahır Dağı'ndan toplanan salepleri keçi sütüyle kazanlarda pişirerek vatandaşlara ikram etti.
Salebin Kahramanmaraş'ta doğal olarak yetiştirildiğini belirten iş yeri sahibi Sami Kervancıoğlu, salep içen insanın hastalıklardan korunduğunu söyledi.
Kervancıoğlu, keçi sütü ile dondurma yapımında kullanılan salebin kış mevsiminde ise yine keçi sütüyle sıcak olarak ikram edilebildiğini belirterek, "Kahramanmaraş biliyorsunuz dondurma kenti ama şu anda salep kentine döndük. Biliyorsunuz salepleri biz Ahır Dağı'ndan doğal olarak topluyoruz. Yani salebin aslı ve doğalı Kahramanmaraş'ta yetişiyor. Salep, sindirim sistemimizi rahatlatıp insanlara güç verir. Salebi içen insanın lezzet ve güven duygusu artar. Soğuk günlerde salep grip ve diğer hastalıkları engeller, kendinizi dinamik hissedersiniz" diye konuştu.
Her gün salep içtiğini söyleyen bir vatandaş ise, "Salebi içmek insana keyif verir, zinde tutar ve güzel tadı var ben her zaman salep içerim" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- COP31 İÇİN 100 BİN KONUK, 30 BİN GÖREVLİ
- DEMRE'DE ANTİK ÇAĞLARDAN MİRAS ŞİFALI KAYNAK
- 16. ANTALYA KİTAP FUARI 2 EKİM'DE BAŞLIYOR
- PERDEYLE İKİYE BÖLÜNEN 18 METREKARELİK KONTEYNERDE DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN DEPREMZEDE HASAN’IN HAYALİ GERÇEĞE DÖNDÜ
- REYHANLI’DA GÖL KENARINDA GÖRÜLEN YILAN YAKALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































