




Kaleiçi sokakları sardunya kokacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tüm Kaleiçi sokaklarını sardunya çiçeğiyle donatıyor.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son olarak Müze Sokak ile Akar Çeşme Sokağını rengarenk sardunya çiçekleriyle süsledi. Çiçekler, kentin göz bebeği Kaleiçi'nin güzelliğine güzellik kattı. Özellikle turizm sezonun başlamasıyla her gün binlerce yerli ve yabacı ziyaretçiyi ağırlayacak Kaleiçi sokakları adeta görsel sunum yapacak. Canlı renkleri ve sunduğu görsel şölen ile Kaleiçi sokakları ziyaretçiler için doğal fotoğraf stüdyosu olacak.
Yetkililer, geçmişte bu çiçeğin Kaleiçi sokaklarında çok daha yaygın olduğunu hatırlatarak, "Akdeniz'in sıcak renklerini taşıyan sardunya çiçeği ile Kaleiçi sokakları yine mis gibi kokacak" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Zayıflama İğnesi Doktor Tavsiyesiyle Kullanılmalı
- Makat Fıtığı Tedavisine Kök Hücreyle 10 Dakikada Çözüm
- Başdeğirmen, mahalle buluşmalarıyla, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinliyor
- Muratpaşa’dan yabancılara Türkçe Konuşma Kulübü
- Milletvekili Köse: "Antalya artık idari davalar için Konya’ya gitmeyecek"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim