Bugün 17 Mayıs 2024 Cuma
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2465.437
    %-0.05
  • Dolar
    32.2606
    %0.03
  • Euro
    35.0379
    %-0.32
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kamacı’dan gövde gösterisi
11 Ekim 2023 Çarşamba 18:38

Kamacı’dan gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı görevini Nuri Cengiz’den devralan Antalya eski milletvekili Nail Kamacı, devir teslim töreninde yanındaki belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililerle adeta gövde gösterisi yaptı. Kamacı, “Bundan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı görevini Nuri Cengiz’den devralan Antalya eski milletvekili Nail Kamacı, devir teslim töreninde yanındaki belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililerle adeta gövde gösterisi yaptı. Kamacı, “Bundan böyle Antalya bu şekilde, gördüğünüz gibi olacak” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Pazar günü gerçekleştirilen kongrenin ardından dün devir teslim töreni yapıldı. Mazbatayı aldıktan sonra parti il binasına gelen yeni Başkan Nail Kamacı, İl Başkanlığı görevini kongrede başkanlık için yarıştığı Nuri Cengiz’den törenle devraldı. Kamacı’yı koltuğa oturur oturmaz tebrik edenler arasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Özkan Yılmaz, ilçe başkanları ve partililer yer aldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise törene geç kaldı. Bazı başkanların iş programları nedeniyle törene katılamadıklarını açıklayan CHP’nin yeni İl Başkanı Nail Kamacı, “Bundan böyle Antalya bu şekilde, gördüğünüz gibi olacak” diyerek birliktelik mesajları verdi.

sam-5222.jpg

“HEP BERABER KARAR ALACAĞIZ”

Devir teslim törenine CHP eski yöneticilerinin de katıldığına dikkat çeken Antalya yeni İl Başkanı Nail Kamacı, konuşmasına teşekkür ederek başladı. Görevi devraldığı Nuri Cengiz’e ve yönetimine de hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür eden Kamacı, “Çok seviyeli bir kongre gerçekleştirdik. Sizlerin desteğiyle seçimi kazandık. Seçimi sadece süreci yönetmek üzere kazandık. Yine hep beraber karar alacağız. Gördüğünüz gibi bugün belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla beraberiz. Bazı başkanlarımız da iş programlarından dolayı gelemedi. Bundan böyle Antalya bu şekilde, gördüğünüz gibi olacak. Bundan sonra laf yok, iş yapma zamanı. Bulunduğumuz her yer de CHP’yi eleştirmek değil, CHP’yi eleştirenlere karşı dik duracağız” ifadelerini kullandı.

sam-5243.jpg

“BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİ”

Başkanlık görevini devreden eski İl Başkanı Nuri Cengiz ise,  “Bu ülkeye demokrasiyi vadeden bir partinin mensupları olarak, demokrasiyi kendi içimizde içselleştirip yansıtmamız gerekiyor. Pazar günü gerçekleştirdiğimiz kongre bunun Antalya’ya yakışan en güzel örneği. Bu bir nöbet değişimi. Antalya’da yerel iktidarımızın korunması adına bir bütün olarak hep birlikte çalışmak zorundayız. Hep birlikte çalışacağız. Genel iktidarı da en kısa sürede kazanıp, bu ülkeyi laik, demokratik ve sosyal hukuk devletine dönüştürüp yeniden inşa etme sorumluluğuyla hareket edeceğiz. CHP’nin bir üyesi olarak bugüne kadar partimizin görev verdiği veya görevli olduğumuz her noktada nasıl bulunduysak, bundan sonra da partimizin, başkanımızın yanında çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından hep birlikte fotoğraf çekimi yapıldı. HABER: EROL YILDIZOĞULLARI

sam-5256.jpgsam-5228.jpg

Bu haber toplam 1041 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim