Bugün 05 Temmuz 2025 Cumartesi
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4274.454
    %0.00
  • Dolar
    39.813
    %0.03
  • Euro
    46.9041
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karaman Belediyesinde Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
06 Kasım 2018 Salı 16:23

Karaman Belediyesinde Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Gökkuşağı havuzu üst geçidinden Kılbasan yoluna çıkan ana bağlantı yolu asfaltlandı.

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Gökkuşağı havuzu üst geçidinden Kılbasan yoluna çıkan ana bağlantı yolu asfaltlandı.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğlu Çalışkan, Sümer Mahallesinde Gökkuşağı Havuzu ile Kılbasan yolunu birbirine bağlayan yolun yapılan düzenlemeyle bulvar haline getirildiğini söyledi. Başkan Çalışkan, "Gökkuşağı Havuzu üst geçidinden Kılbasan yoluna çıkan 1353 nolu sokak, yaptığımız çalışmayla Ertuğrul Gazi Bulvarı olarak düzenlendi. Buradaki konut yoğunluğunun artması ve bulvar düzenlemesiyle birlikte çoğu kısmı toprak olan bu yol da hemen asfaltlama çalışmalarına başladık. Yaklaşık bin metre uzunluğundaki yola dört ton civarında sıcak asfalt serildi ve kaldırımları tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, mevsim şartları elverdiği sürece planlarımız dahilinde devam edecek" dedi.

Bu haber toplam 344 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim