Bugün 15 Eylül 2025 Pazartesi
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4840.383
    %-0.07
  • Dolar
    41.2373
    %0.15
  • Euro
    48.4104
    %-0.07
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kardeş kent protokolü imzalandı
15 Ocak 2020 Çarşamba 15:13

Kardeş kent protokolü imzalandı

Muratpaşa ve Isparta'nın 7 bin 500 nüfuslu ilçesi Gönen arasında "Kardeş Kent" protokolü düzenlenen törenle imzaladı.

Muratpaşa ve Isparta'nın 7 bin 500 nüfuslu ilçesi Gönen arasında "Kardeş Kent" protokolü düzenlenen törenle imzaladı. Törende imzaları Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen attı.

Türk turizminin başkenti Antalya'nın kalbi Muratpaşa ile Isparta'ya 25 kilometre uzaklıkta bulunan 7 bin 500 nüfuslu Gönen belediyeleri "Kardeş Kent" oldu. İki belediye arasında kardeş kent protokolünü Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen'in katıldığı törenle imzalandı.

Törende konuşan Kesmen, destekleri ve ilgisi dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkürlerini dile getirdi. Başkan Uysal ise Gönen'in bir tarım kenti olmasının yanı sıra yetiştirdiği öğretmenlerle Cumhuriyet tarihinde derin izler bırakan Gönen Köy Enstitüsü'nün de bulunduğu yer olduğunu söyledi. Gönen'le kardeş şehir olmaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Uysal, belediyeler arasında dayanışmanın önemine dikkat çekti. Konuşmaların ardından iki başkan, Muratpaşa ve Gönen belediyelerini "kardeş kent" yapan protokolü imzaladı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 787 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim