




Karnesini Alan Öğrenciler Salep İçmeye Koştu
Kahramanmaraş'ta 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasının ardından karnelerini alan öğrencilere ücretsiz salep ve dondurma ikramında bulunuldu.
Kervan Pastaneleri ve Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, yarıyıl tatilinin başlamasıyla karnelerini alan öğrencilere salep ikram etti.
Karnelerini almalarıyla şirketin şubelerine akın eden öğrenciler, soğuk havada ücretsiz saleple ısındılar.
Öğrencilerin bu mutlu günlerinde yanlarında olduklarını bilmeleri için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen iş insanı Sami Kervancıoğlu, "Bugün öğrencilerimiz yarıyıl tatiline girdi. Gerçekten çok mutlu ve gururluyuz. Onlara şirket olarak görevimizi yapmak istedik. Bilindiği üzere Kahramanmaraş'ımız dondurması ile birlikte salebi ile meşhur. Öğrencilerimizle birlikte bu heyecanı coşkuyu yaşamak istedik. Soğuk havada öğrencilerimize salep ikram ediyoruz. Tüm öğrencilerimize yarıyıl tatili başta olmak üzere eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz" dedi.
Karneleriyle birlikte salep ikramlarını alan öğrenciler ise Sami Kervancıoğlu ve ekibine teşekkür ederek, en sıcak karne hediyesini aldıklarını söylediler.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da Diz Kireçlenmesine Çift Aşamalı Tedavi: Yürüyemeyen Hasta Ayağa Kalktı
- Prematüre Bir Bebeğin Yaşam Mücadelesi, Yapay Zekâ Destekli Uygulamaya Dönüştü
- Sigarayı Bırakmak Uzun Vadede Depresyon Ve Anksiyete Belirtilerini Azaltıyor
- Alanya’da kurban satış yerleri doldu
- Yediemin otoparkları araç mezarlığına döndü, 25 yıldır bekleyen araçlar var
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim