

Kaş Belediyesinden stabilize yol çalışması
Kaş Belediyesi, kırsal mahalle yollarına yönelik yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Boğazcık Mahallesi'nde 4 kilometrelik stabilize yol çalışmasına başlandı.
Özellikle kış aylarında ulaşım sıkıntısı yaşanan yerlerde vatandaşın mağduriyetini gidermek amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, Boğazcık Mahallesi'nde 4 kilometrelik stabilize yol çalışmasına başlandı. Çamurlu ve bozuk olan mahalle yolunda hummalı şekilde çalışan ekiplerin çalışmasında greyder, silindir, paletli kepçe ve 2 kamyon kullanılıyor.
Boğazcık Mahalle Muhtarı Veli Gökçe, çalışmalardan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Bozuk yollarımız vardı. Zor şartlarda kullanıyorduk ama şimdi çok iyi oldu. Kaş Belediyesi tarafından mahallemize yönelik yapılan 4 kilometre stabilize yol çalışması dolayısıyla belediye başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- PHASELİS ANTİK KENTİ'NDE FESTİVAL HEYECANI
- ÜRETİCİLERİN SERASI ARTIK TELEFONDA
- ADANA DEMİRSPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU TOLGA KALENDER HAYATINI KAYBETTİ
- OKUL SALDIRILARI SONRASI ÇOCUKLARIN KORUNMASI VE AİLELERİN SORUMLULUĞU GÜNDEMDE
- ANTALYA’DA HAFİF TİCARİ ARAÇLA ÇARPIŞAN 3 TEKERLEKLİ MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































