

Kaş Kınık Hali’nde çalışmalar sürüyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ve Alanya'nın ardından Kaş'ın Kınık Mahallesi'nde 255 milyon TL sözleşme bedelli bir hal yatırımı gerçekleştiriyor.
"Kazı ve dolgu çalışmaları devam ediyor"
255 milyon TL'lik yatırımla 317 bin 134 metrekare alan üzerinde inşa edilen Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi'nde toprak kazısı ve dolgu serme imalatları yüzde 85 seviyesine ulaştı. Komisyoncu blokları, idari bloklar ve tüccar bloklarının hafriyat ve kazı işlemleri tüm hızıyla sürüyor. A ve B komisyoncu bloklarının temel demir imalatları başladı. Reglaj serme ve sıkıştırma işlemleri ise devam ediyor. Sahaya kurulan beton üretim santrali ile imalatlar hızlı bir şekilde yapılıyor. Ayrıca proje içi çevre yollarında kazı ve hafriyat çalışmaları tamamladı.
"Çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor"
Kaş Kınık Toptancı Hal Kompleksi'nde 120 adet komisyoncu bloğu, 136 adet tüccar bloğu, 74 adet dükkan ve yaklaşık 83 bin 640 metrekare üst yapı alanı bulunuyor. Çalışmaların hummalı bir biçimde devam ettiği projede ilk etapta 2021 yılı içinde komisyoncu blokları kısmındaki 14 bin metrekare oturum alanına sahip 10 bloğun tamamlanması planlanıyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- SON 65 YILIN EN KURAK YILINDA TAMAMEN KURUYAN YAYLADAĞI BARAJI’NDA SU SEVİYESİ 3 AYDA YÜZDE 100’E ULAŞTI
- KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
- YASAL SINIRIN ÜSTÜNDE ALKOLLÜ ÇIKAN ADAY SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ İPTAL EDİLDİ, "BENİ ÇEKMEYİN AVUKATIM" DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































