




Kazakistan Ve Kore Büyükelçileri Vali Demirtaş’ı Ziyaret Etti
Kazakistan Büyükelçisi Abzal Saparbukly ve Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hong-Ghi Choi beraberindekilerle birlikte Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.
Büyükelçi Abzal Saparbukly ve beraberindekiler ziyaretleri sırasında Vali Mahmut Demirtaş'a, her iki ülke arasındaki sosyal ve ekonomik ilişkiler hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretlerinden dolayı Kazakistan Büyükelçisi Abzal Saparbukly ve heyet üyelerine teşekkür eden Vali Demirtaş ise kültürel ve ekonomik alandaki işbirliğinin geliştirilmesi yönünde yapılan çalışmaların daima destekçisi olacaklarını ifade etti.
Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hong-Ghi Choi de Halk Sağlığı Genel Müdürü Dr. Hüseyin İlter ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.
Kore Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki dostluk bağlarının gücüne vurgu yapılan ziyarette, sosyal, kültürel ve ekonomik alandaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.
Toplum ve halk sağlığı konusunda yapılan çalışmaların da irdelendiği ziyaret, Vali Mahmut Demirtaş'ın konuklarına teşekkür edip görevlerinde başarılar dilemesiyle son buldu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim