




Kazım Kurt, ‘Sizin Eskiniz Başkasının Yenisi’ Giysi Yardım Standını Ziyaret Etti
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Cunudiye Mahalle Muhtarı Sevil Ata tarafından muhtarlık binası yanında açılan "Sizin eskiniz başkasının yenisi" giysi yardım standını ziyaret etti. Sevil Ata'yı tebrik eden Başkan Kurt, "Bu kampanya insanların temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir çalışma, dayanışma ve birliktelik örneği" dedi.
Cunudiye Mahalle Muhtarı Sevil Ata, muhtarlık binası yanına "Sizin eskiniz başkasının yenisi" giysi yardım stantları açtı. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen etkinliği, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ziyaret etti. İnsanların ihtiyaç duydukları giysileri alabildiği yardım stantlarını Başkan Kazım Kurt, insanların temel ihtiyaçlarına yönelik dayanışma ve birliktelik örneği olarak nitelendirdi. Cunudiye Mahalle Muhtarı Sevil Ata öncülüğünde mahalleli kadınlar tarafından gerçekleştirilen etkinliğin samimi bir yaklaşım olduğunu ifade eden Başkan Kurt, "Tasarrufa yönelik, aynı zamanda insanların temel ihtiyaçlarını da karşılamaya yönelik bir yaklaşım. Muhtarımızı tebrik ediyorum. Bu kadar yoğun bir katılımın olacağını tahmin etmiyordum, ama oldukça genişlemiş bir çalışma. Dayanışma, birliktelik ve ekonomik sıkıntının da geldiği boyutu gösteren önemli bir nokta" dedi.
Odunpazarı Belediyesi olarak Halk Market'te bu tür desteklerde bulunduklarını vurgulayan Başkan Kurt, "Bu biz sivil toplum hareketi, biz sadece destek oluruz, işi kolaylaştırırız" diye konuştu. Giysi kumbaralarına da değinen Başkan Kazım Kurt, vatandaşların bu kumbaralara gelişi güzel eşyalar attığını kaydetti. Bu nedenle kumbaralara atılan giysilerin insanların kullanımına sunulamadığına dikkat çeken Başkan Kazım Kurt, bu giysilerin tekstil ana maddesi olarak değerlendirildiğini ifade etti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Göynük Mutfak Sanatları MYO da Bitkilerin Gıda Hikayesi Anlatıldı
- Türkiye’de artan dağ kazaları endişelendiriyor: Dağlarda kazaların nedeni bilinçsizlik ve hazırlıksızlık
- Manavgat Belediyesi güreşçileri Fethiye’den madalyalarla döndü
- Başkan Uysal: "Tam bağımsız Türkiye mücadelesi devam edecek"
- Tekerlekli Sandalye Tenisi BNP Paribas Dünya Takım Kupası’nın basın toplantısı yapıldı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim