

Kemer Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı yapıldı
Kemer Belediyesi Olağanüstü meclisi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya geçtiğimiz günlerde meclis üyeliğinden istifa eden Aslı Bayar Ulukapı'nın yerine göreve gelen Recep Yılmaz da ilk kez katılırken, mazeretli olan Semih Özdemir ve Ahmet Can ise toplantıya katılmadı.
Açılış ve yoklama ile başlayan toplantı bir önceki toplantıda alınan karar özetlerinin okunması ile devam etti. Ardından Belediye Meclisinin 7 Temmuz Çarşamba tarihli ve 75 sayılı kararının içeriğinde bazı düzeltmelerin yapılması konusu görüşüldü. Meclis, geçen mecliste yapılan oylamada, Kemer Belediyesi'ne ait iş yerlerinde açık olan işyerleri için ilk altı ayda yüzme 25, kapalı olan işyerleri için ilk ayda yüzde 30 kira indirimi yapılması için karar almıştı. Yeni düzeltme ile birlikte, alınan kararla geçen ay açık olan işyerleri için yüzde 25 olarak yapılan indirim yüzde 50 ve kapalı iş yerleri için de indirim yüzde 60 olarak düzeltildi ve oy birliği ile kabul edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ÖZEL HABER / PROF. DR. DURAN CANATAN'A, ATSO'DAN 'BİLİM ÖDÜLÜ'
- 'ÇELLO YILDIZLARI VE OPERA BALE SOLİSTLERİ' KONSERİ
- ÖZEL HABER / TURİZMCİ RECEP YAVUZ: "SAVAŞIN GÖLGESİNDE TURİZM BEKLEMEDE"
- İÇİ PARA DOLU ÇANTAYI SİNSİCE KENDİNE YAKLAŞAN KAPKAÇÇIYA KAPTIRMAYAN KUYUMCU, ÇANTASINA GÖZ DİKEN ŞAHSI YAKALAYABİLMEK İÇİN METRELERCE KOVALADI O ANLAR KAMERADA
- GERÇEĞİNİ ARATMAYAN KAVGAYLA YAPILAN SÜRPRİZ POLİSLERİ TEBESSÜM ETTİRDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































