

KEMER’DE DERE VE KANALLARDA KIŞ TEMİZLİĞİ
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan kış ayları öncesinde ilçe genelindeki dere ve kanallarda temizlik çalışması başlattı.
Çamyuva, Göynük, Beldibi ve diğer mahallelerde sürdürülen çalışmalarda dere ve kanal içleri temizlenirken, taşkın riski bulunan bölgelerde ise kanal ve dere yataklarının genişletilmesi gerçekleştiriliyor.
Belediye ekiplerinin, kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların ve muhtemel taşkınların önüne geçmek amacıyla yürüttüğü çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, kış ayları öncesinde ilçede gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, "Kış aylarında vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. İlçemiz genelindeki dere ve kanallarda temizlik çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Özellikle taşkın riski bulunan bölgelerde gerekli düzenlemeleri ve genişletme çalışmalarını yapıyoruz. Amacımız, yağışlı dönemlerde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak" dedi.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTAKYA’DA ATA KÖPRÜSÜ’NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- ADANA’DA BELEDİYE OTOBÜSÜ YAĞIŞ SONRASI OLUŞAN ÇUKURA DÜŞTÜ
- DOLUNAYI İZLEMEK İÇİN VOLKANİK GÖLÜ SEÇENLER EŞSİZ MANZARAYLA KARŞILAŞTI
- MERSİN’DE ZEYTİN HASADI BAŞLADI: BAHÇEDE 10 İLE 60 TL ARASINDA
- KAZAYI ATLATAN SÜRÜCÜNÜN İLK SÖZÜ "DAYI ÖYLE YOLA ÇIKILIR MI" OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































