

Kemer’de kahvehaneler dezenfekte ediliyor
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kemer'de resmi kurumlar, camiler, park ve bahçeler, otobüsler, duraklar ve yollardan sonra kahvehaneler de dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.
Belediye dezenfekte ekipleri, özle kıyafetleri ile halkımızın yoğun olarak kullandığı kahvehane ve kıraathanelerde, hummalı bir çalışma başlattı. İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile lokanta, restoran, kafe, pastane, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi, dernek lokalleri normalleşme sürecinde açıldı. Belediye ekipleri, normalleşme süreci öncesi ilçede bulunan kahvehane ve kıraathanelerde dezenfekte çalışmaları yaptı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, "Normalleşme sürecine bugün itibariyle başladık. Halkımızla el ele vererek bu işin üstesinden geleceğiz. Şu anda Türkiye genelinde koronavirüse karşı aldığımız tedbirler olumlu yönde ilerliyor. Sosyal mesafeyi koruyarak maske takarsak bu işi kökten yok ederiz. Halkımız bu kurallara uymaya devam etsin. Biz belediye olarak sürekli sahada çalışıyoruz. Ekiplerimiz normalleşme sürecinde açılacak olan kıraathaneler ve kahvehanelerde dezenfekte çalışmaları yaptı. Diğer yerlerde de rutin olarak dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. Lütfen kurallara uyalım" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- PHASELİS ANTİK KENTİ'NDE FESTİVAL HEYECANI
- ÜRETİCİLERİN SERASI ARTIK TELEFONDA
- ADANA DEMİRSPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU TOLGA KALENDER HAYATINI KAYBETTİ
- NİKAH EVRAKLARI İÇİN HASTANEYE GİDECEKLERDİ, TARTIŞMA CİNAYETLE BİTTİ
- MÜSTAKİL EVİN BAHÇESİNDE YETİŞTİRİLEN KENEVİRLERİN BOYU ÇATIYA ULAŞINCA UYUŞTURUCU TACİRİ YAKAYI ELE VERDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































