




Kemer’de korona virüse karşı dezenfekte çalışmaları
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, korona virüse karşı ilçe genelinde tedbirleri almaya devam ediyor.
Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de vaka sayılarının artmasıyla beraber alınan tedbirleri daha da güçlendiren belediye ekipleri, ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Belediye ekipleri, Park ve yeşil alanlarda bulunan oturma grupları, spor aletleri, otobüs duraklarında, pazar alanlarında, resmi kurumlarda, yollar ve sokaklarda dezenfekte çalışması yapıyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, "Koronavirüse karşı aldığımız tedbirlere ara vermeden devam ediyoruz. Belediye olarak ilçe genelinde tüm tedbirleri alıyoruz. Belediye ekiplerimiz, ana yollar ve sokaklarda arazözler ile yolları temizliyor. Pazar yerlerinde giriş ve çıkışlarında halkımıza maske dağıtıyoruz. El birliği ile bu işin üstesinden geleceğiz. Vatandaşlarımızdan ricam mümkün olduğunca kalabalık ortamlardan uzak durmaları." diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Taha Akgül Antalya’da Ziyaretlerde Bulundu
- Yaşam Organ Nakli Merkezinde 'Yeniden doğdum'
- Antalya Serbest Bölgesi ticaret hacminde geçen yıla oranla yüzde 9’luk artış sağladı
- Güzellik yarışmasında birinci seçilip kaybolan köpek bulundu, sahipleri sevince boğuldu
- ASAT’tan turizmin kalbine 125 milyon liralık altyapı hamlesi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim