




Kent Merkezinde Sonbahar, Yüksek Kesimlerinde Kış
Erzurum'da, Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken Dağı'nın yüksek kesimlerine kar yağarken kent merkezinde sonbaharla dökülen sarı yapraklar renk cümbüşü oluşturdu.
Kentte etkili olan sağanak, sis ve soğuk hava, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Palandöken Dağı'nda yer alan Palandöken Kayak Merkezi pistinin en zirve noktası olarak bilinen Ejder Tepesi, beyaz örtüyle kaplandı. Sis nedeniyle de görüş mesafesi 1 metreye kadar düştü.
Vatandaşlar soğuk havayla birlikte yüksek kesimlerde kar yağışı görüldüğünü belirterek, Erzurum'un artık kışa geçtiğini kaydetti.
Kentin yüksek kesimlerine yağan karla birlikte Palandöken, Ovit ve Kop'ta kış kendini iyice hissettirirken rakımın daha düşük olduğu noktalarda ise sonbahar havası yaşanıyor. Vatandaşlar yağmurda ıslanmamak için şemsiyelere sarılırken ağaçlardan düşen sarı yapraklar da ayrı bir güzellik katıyor.
Sobaların yanmaya başladığı kentte bazı vatandaşlar ahırlarını da ısıtıyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Göynük Mutfak Sanatları MYO da Bitkilerin Gıda Hikayesi Anlatıldı
- Türkiye’de artan dağ kazaları endişelendiriyor: Dağlarda kazaların nedeni bilinçsizlik ve hazırlıksızlık
- Tekerlekli Sandalye Tenisi BNP Paribas Dünya Takım Kupası’nın basın toplantısı yapıldı
- Manavgat Belediyesi güreşçileri Fethiye’den madalyalarla döndü
- Antalya’da Küçük Sanayi Siteleri Masaya Yatırıldı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim