

Kepez Santral’de ilk bloklar bitti
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde, 28870 Ada 5 (A) Parseldeki 9 bloğun yapımı tamamlandı. Daireler hak sahiplerine teslim aşamasına gelirken, Büyükşehir Belediyesi parsele ulaşımı sağlayacak yeni yolları açarak, sıcak asfaltla kaplıyor.
Büyükşehir Belediyesi Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi içerisindeki 28870 Ada 05 (A) Parseldeki 9 blokta 606 dairenin yapımı tamamlandı. Bloklarda yer alan hak sahiplerine ait 460 daire teslim aşamasına geldi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, dairelerin teslimatı öncesi parsele ulaşımı sağlamak üzere 540 metre uzunluğunda yeni yol açarak, sıcak asfalt çalışması başlattı.
Fen İşleri ekipleri proje alanı içerisinde A parsele ulaşımını sağlayacak 3283 ve 3284 sokaklarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Ekipler, iki şeritten oluşan yolu sıcak asfaltla kaplıyor. Asfaltla birlikte kaldırım ve bordür çalışması da yürütülüyor. Bölgenin alt yapısı da daha önce ASAT tarafından tamamlanmıştı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DAVA NEDENİYLE KAPATILAN YOLDAN GEÇEMEYEN İTFAİYE YANGINA ULAŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ
- MERSİN’DE SARP KAYALIKLARDA MAHSUR KALAN KEÇİ NEFES KESEN OPERASYONLA KURTARILDI
- YEĞENİNİ DİRİ DİRİ TOPRAĞA GÖMEREK ÖLÜME TERK EDEN DAYI, ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILMIŞ
- ANTAKYA’DA SEYİR HALİNDEKİ MİNİBÜSTE KORKUTAN YANGIN
- ADANA’DA BUZ SARKITLARI OLUŞTU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































