

Kepez ve Aksu’da mobil konser coşkusu
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tam kapanma döneminde Antalyalılara moral vermek amacıyla düzenlediği Mobil Ramazan konserleri Kepez ve Aksu ilçesinde gerçekleşti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Mobil Ramazan Konserleri devam ediyor. Mobil Ramazan konserleri Kepez'in, Masa Dağı-Çankaya, Esentepe, Göçerler, Çamlıbel, Fatih, Santral, Ünsal ve Şafak Mahalleleri ile Aksu'da Barbaros, Macun, Çalkaya, Pınarlı, Güzelyurt Mahallesi ile Şehit Mustafa Göktürk Cadde sokaklarını şenlendirdi.
Antalya Büyükşehir Belediye Bandosu ABBO ve salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar eşliğinde gerçekleştirilen konserlere Kepez ve Aksulu vatandaşlarda evlerinden alkışlarla destek verdi. Birbirinden güzel şarkı ve marşlara eşlik eden Antalyalılar tam kapanma döneminde mobil konserlerle moral buldu. Mobil Ramazan Konserleri 9 Mayıs Pazar günü Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı ile Akseki, İbradı, Gündoğmuş'ta Anneler Günü için gerçekleşecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- HATAY’DA ÇOCUK İZLEM MERKEZİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ
- TARIMSAL ÜRETİM VE TİCARETİNDEKİ SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ
- KAÇAK BAKILAN 33 'UÇAN SİNCAP' REHABİLİTASYONA ALINDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































