Bugün 17 Mayıs 2024 Cuma
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2465.437
    %-0.05
  • Dolar
    32.2606
    %0.03
  • Euro
    35.0379
    %-0.32
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Kepez’in sorunlarını çözmeye geliyoruz”
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:20

“Kepez’in sorunlarını çözmeye geliyoruz”

Kepez’de imardan tapuya, planlamadan okula kadar birçok sorun bulunduğuna dikkat çeken İYİ Parti Kepez Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi İrfan Yılmaz, yıllardır çözülmeyen sorunları çözeceklerini söyledi.

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi İrfan Yılmaz, şehit aileleri, gaziler ve ilçedeki mahalle muhtarlarıyla akşam yemeğinde buluştu. İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ayşen Kurt, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nesrin Ünal, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Turgut Bucak, İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve Kepez İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak’ın da katıldığı buluşmada Yılmaz, konuşması sırasından zaman zaman duygusal anlar yaşayarak zorlandı. Kepez’i ve sorunlarını çok iyi bildiğini vurgulayan Yılmaz, sorunları çözebilecek bilgi, birikim, tecrübe ve enerjiye sahip olduklarını söyledi. Yılmaz, “Gelin beraber Kepez’i öteki olmaktan çıkaralım. Diğer ilçelerimizin kaçılanı, tercih edileni olmak yerine talep edileni olalım. Kepez’in Muratpaşa’dan, Konyaaltı’ndan bir eksiği yok. 650 bin nüfusu, 430 bin seçmeniyle ilçemiz çok daha iyilerine layık. Bizler bunu başarabilecek inançta, bilinçte, teknik kapasitede ve gereken enerjideyiz” şeklinde konuştu.

untitled-1py-017.jpg

“RAHMETLE ANIYORUM”

Konuşmasına salonda bulunanları selamlayarak başlayan Yılmaz, “Al bayrağımız için toprağa düşmüş, vatanımız uğruna mücadele vermiş, Türk tarihi boyunca bu mücadelenin içerisinde bulunmuş şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu mücadelede canını ortaya koyarak gazilik şerefine ulaşmış başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybedenlere rahmet, sağ olanlara da sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

 

“VİZYONLU BİR BAŞKANA İHTİYAÇ VAR”

Siyasete lise yıllarında gönül verdiğini bildiren Yılmaz, “Elbette gönülden geçen ideolojik ya da fikirsel düşüncelerimiz olmuş, mutlaka hepimiz bir yerlere oy vermişizdir. Lakin önümüzdeki yerel seçim Kepez’imizin bundan sonra nasıl yönetileceği, nasıl idare edileceği ve bu idarenin kimler tarafından hangi tecrübeyle yapılacağının test edileceği bir seçim olacak. Kepez’e seçilecek başkanın bazı özelliklerinin olması gerektiğini düşünüyorum. Yaklaşık 6 aydır yol arkadaşlarımla beraber ilçemizde karış karış dolaştık. Mahallelerimizin eksiklerini muhtarlarımızdan, vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan dinledik. Sorunların plansız bir şehirleşme ve çözülmeyen problemlerin olduğunu görüyoruz. Bunları çözmek için planlı, vizyonlu ve geleceği yenilikle düşünen bir belediye başkanına ihtiyaç olduğunu gördük, yaşadık ve sizlerden dinledik” açıklamasında bulundu.

untitled-1-coy-010.jpg

“ÇÖZÜLMEYEN SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ”

Şehir plancılığı ve ulaşım üzerine uzman olduğunu ve 10 yıllık belediye meclis üyeliği tecrübesinin bulunduğunu belirten Yılmaz, şunları dile getirdi:

“Kepez’in tüm mahallelerinde yaşanan altyapı ve planlama sorunlarını çözmeye geliyoruz. Neredeyse her hafta elektrik kesintileriyle mücadele eden mahallelerimizin planlama ve elektrik sorunlarıyla ilgili mücadele etmeye geliyoruz. İlçemizin sosyal belediyecilikten eksik kalan yönlerini hep birlikte el ele vererek, bütün hanelere girerek çözmeye geliyoruz. Okulu olmadığı için sabahın gün ışığı doğmadan başka mahalleye giden öğrencilerin okul problemlerini çözmeye, okul alanlarını planlamaya geliyoruz.  Yıllardır öksüz bırakılan mahallelerimizin tapu problemlerini, imar sorunlarını çözmeye geliyoruz. Verilmeyen imarları vermeye, açılmayan yolları açmaya geleceğiz. Kepez’in ulaşımdan sağlığa, eğitime tüm esikliklerini biliyoruz ve bununla ilgili dersimize iyi çalıştık. Sorunları çözmeye geliyoruz.”

 

“KEPEZ’İ ÖTEKİ OLMAKTAN ÇIKARALIM”

İlçede herkesin oyuna talip olduklarına işaret eden Yılmaz, “Gelin beraber Kepez’i öteki olmaktan çıkaralım, diğer ilçelerimizin kaçılanı, tercih edileni olmak yerine talep edileni olalım. Kepez’in Muratpaşa’dan, Konyaaltı’ndan bir eksiği yok. 650 bin nüfusu, 430 bin seçmeniyle ilçemiz çok daha iyilerine layık. Bizler bunu başarabilecek inançta, bilinçte, teknik kapasitede ve gereken enerjideyiz. Kepez’de değişim ve yenilik için şimdi tam zamanı” diyerek konuşmasını tamamladı.

    untitled-1-cy-028.jpg

“TERÖRLE MÜCADELENİN ŞEHİRDE YAPILMASI İÇİN KATKI SUNACAĞIM”

“Kimin içine kor düşmüşse onun içi yanar ama bir Türk milliyetçisi olarak, kendini Türk milletine hizmet için adamış bir kadın olarak benim de içim yanıyor” diyen İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nesrin Ünal ise, üç amcasının Kurtuluş Savaşı’nda şehit olduğunu, annesinin amcasının birinin Çanakkale’de şahadete erdiğini, diğerinin de Yunanistan’a esir düşerek haber alınamadığını söyledi. “Geçen haftaki şehitlerden biri dayımın torunu” diyen Ünal, “Terörle mücadele sadece dağlarda olmaz, şehirlerde de olur. O nedenle seçilirsek bizlere çok iş düşüyor. Seçilirsem terörle mücadelenin şehirde yapılması için katkı sunacağım. Çünkü, ilimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bir şehir ortak akılla yönetilmeli. Ortak aklın en önemli dinamikleri muhtarlarımızdır” şeklinde konuştu.

untitled-copy-003.jpg

“ONLAR SAYESİNDE BU GÜZEL ORTAMLARDA BİRLİKTEYİZ”

Kendisinin de bir subay kardeşi olduğunu hatırlatan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ise, İstiklal Marşı’nın altıncı kıtasını okuyarak, “Mısralarla, şiirlerle, ağıtlarla anılan bu memleketin evlatlarını yetiştiren siz değerli büyüklerimi, şehitlerimizin ailelerini, gazilerimizi ve ailelerini ne kadar hürmetle, saygıyla selamlasam azdır. Onlar sayesinde bu güzel ortamlarda birlikteyiz, istediğimiz her türlü ortamda yaşıyoruz. Allah sizlerden razı olsun” dedi.  Konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen Karacan, Yılmaz’ı Kepezlilere emanet etti.

untitled-py-003.jpg

“DERTLERİNİZİ DERT EDİNMEYE VE ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA TALİBİZ”

Genel Başkan Meral Akşener’in takdirleriyle göreve gelen bir teşkilat olarak Kepez Belediye Başkan adayı İrfan Yılmaz ile ilk programı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kepez İlçe Başkanı Sadullah Kabakuşak ise, “Bu programı bugün burada yapabiliyorsak sizlerin kahraman evlatlarınız ve gazilerimiz sayesindedir. Her türlü derdinizi dinlemeye, dert edinmeye ve çözüm üretmek için elimizden geleni yapmaya talibiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız ve bayrağımız için şehit ve gazi olmuş tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum” diye konuştu. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim