




Kepez’in Yetiştirdiği Hazal Çetin İle Elif Çayır Rakip Oldu
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı'nı şampiyon yaptıktan sonra süper Lig takımlarına transfer olan Hazal Çetin ile Elif Çayır, ilk maçta rakip olarak forma giydi.
Antalya şampiyonu Kepez Belediyesi Spor Kulübü U18 Kadın Basketbol Takımı'nı şampiyon yaptıktan sonra Süper Ltakımlarına transfer olan Hazal Çetin ile Elif Çayır, ilk maçta yetiştirildikleri salonda rakip olarak formalar giydi. Kulübün Turgut Özal Spor Salonu'nda yetişen basketbolcularından Çetin Antalya Toroslar Basketbol'a, Çayır ise Ankara Nesibe Aydın'a transfer olmuştu.
Antalya kazandı
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk maçta iki takım Turgut Özal Spor Salonu'nda karşılaştı. Her ikisi de 2005 doğumlu olan Antalyalı kızlar, bu maçta süre alamasa da rakip forma giydi. Birlikte sayısız antrenman ve maç yaptıkları salonda karşı karşıya gelen Çetin ile Çayır, farklı duygular yaşadı. Karşılaşmayı 67-58 Çetin'in takımı Antalya Toroslar Basketbol kazandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Burdur’da Yeni Yapılan 96 Kişi Kapasiteli Hilmi-hafize Evin Huzurevi Hizmete Açıldı
- Çalışmadığı İçin İteledikleri Kamyonet Kaza Yaptı
- Turizm Kenti Antalya’da İlk 11 Ayda Turist Rekoru
- Burdur Emniyeti’nin Asayiş Uygulamalarında Yakalanan 33 Şahıs Tutuklandı
- Kepez’in Mobil Hizmetleri Antalya’nın Güney İlçelerinde
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim