




Kimsesizlerin Kimsesi Olmaya Çalışıyorlar
Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer ve eşi Gülçin Üçer ile birlikte sosyal yardımlaşma kapsamında bulunan aileleri düzenli olarak ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Vatandaşlarımızın mağduriyet ve kimsesizliklerine devletimiz çare oluyor" dedi.
Turhal ilçesinde eşi ile birlikte aile ziyaretlerine aralıksız devam eden Kaymakam Üçer, ailelerle sohbet ederek sorunlarına çözüm yolları arıyor. Kaymakam Üçer, dul ve yetim aileler ile yaşlı, yatağa bağlı ve yakınlarının bakımına muhtaç olan ailelere ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek,"Görüyoruz ki bu durumdaki ailelerimize devletimizin engelli aylığı, yaşlılık aylığı ve bakım parası gibi maddi ekonomik kaynakları yerli yerinde ulaştırılıyor, bu vatandaşlarımızın mağduriyet ve kimsesizliklerine devletimiz çare oluyor. Biz de zaten görevimiz gereği kimsesizlerin kimsesi olarak devletimizin şefkat elini ve sıcak yüzünü vatandaşlarımızın ayağına getirmiş oluyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve devlet büyüklerimizin selam ve iyi dileklerini vatandaşlarımıza iletiyoruz. Tüm vatandaşlarımızın ortak duası "Allah devletimize zeval vermesin" şeklinde oluyor. Sosyal devlet ilkesinin en ileri derecede hayata geçirildiği bu dönemde vatandaşlarımızı memnuniyetini görmek bizlere de büyük mutluluk ve görev tatmini kazandırıyor" dedi.
Kaymakam Üçer ve eşi Gülçin Üçer'in vatandaş ziyaretlerinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kaya Misafir ve Vakıf Mütevelli Heyeti üyesi Yusuf Karakoyun da hazır bulundu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Göynük Mutfak Sanatları MYO da Bitkilerin Gıda Hikayesi Anlatıldı
- Türkiye’de artan dağ kazaları endişelendiriyor: Dağlarda kazaların nedeni bilinçsizlik ve hazırlıksızlık
- Manavgat Belediyesi güreşçileri Fethiye’den madalyalarla döndü
- Başkan Uysal: "Tam bağımsız Türkiye mücadelesi devam edecek"
- Manavgat’ta deniz ve ırmak turizmi için güvenlik toplantısı düzenlendi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim