




Kırıkkale’de Üniversiteli Gençler Fidan Dikti
Kırıkkale'de Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından düzenlenen geleneksel fidan dikme etkinliğinde üniversiteli gençler 400 fidanı toprakla buluşturdu.
Her yıl geleneksel olarak fidan dikme etkinliği gerçekleştirildiğini ifade eden KYK İl Müdürü Haluk Karahan, "Bu etkinlikle hem öğrencilerimize çevre bilinci kazandırıyoruz hem de doğaya yeni fidanlar dikiyoruz. İlerleyen zamanlarda da bu etkinliğe süreklilik kazandırarak KYK Ormanı'nı ağaçlandırmaya devam edeceğiz" dedi.
Kırıkkale Orman İşletme Müdürü Alper Çimen ise, "Kırıkkale Orman İşletme olarak gurur duyduğumuz bir etkinlik oldu. Öğrencilerin fidan dikimi konusunda bu kadar istekli ve coşkulu olması bizleri hem sevindirdi hem duygulandırdı" şeklinde konuştu.
KYK Ormanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe kurum personelleri ve öğrenciler katıldı. Etkinlik sonrası öğrencilere ekmek arası sucuk ikram edildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez: "Adalet anlayışımız ortak bir paydada buluşacak"
- CK Enerji 20 okulda ’enerji verimliliği, tasarruf alışkanlığı ve sürdürülebilir yaşam bilinci’ eğitimi verdi
- Isparta’da Temiz Üretim ve Yeşil Dönüşüm fırsatları
- Kepez’in 68 mahallesinde "Afet Farkındalık" seferberliği başladı
- Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ne 5 Yıllık Akreditasyon
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim