

Kısıtlamada sokak hayvanları organik yemek artıklarıyla beslendi
Kepez Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda da sokak hayvanlarını belediye yemekhanesinden çıkan organik yemek atıklarından ürettiği mamalarla besledi.
Kepez Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda yurt genelinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarının mağduriyet yaşamaması için gerekli her türlü önlemi aldı. Belediye ekipleri, her zaman olduğu gibi sokak kısıtlamasının bulunduğu hafta sonunda da sokak hayvanları için ilçenin dört bir yanına kendi ürettiği mamaları bıraktı. Sokak hayvanlarını kendi elleriyle besleyen belediye ekipleri, boşalan mama kaplarını da sık sık kontrol ederek doldurdu. Kepez Belediyesi, hizmet binası yemekhanesinden çıkan organik yemek atıklarından ve ilçenin belirli noktalarına yerleştirilen "Bayat Ekmek Toplama Kutuları'na bırakılan bayat ekmeklerden kedi ve köpek maması üretiyor. Kepez Belediyesi, elde edilen mamaları hem sokaktaki, hem de belediye veterinerlik servisinde bulunan hayvanların beslenmesinde kullanıyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- GAZİPAŞA'DA KAZA: 6 YARALI
- KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
- SON 65 YILIN EN KURAK YILINDA TAMAMEN KURUYAN YAYLADAĞI BARAJI’NDA SU SEVİYESİ 3 AYDA YÜZDE 100’E ULAŞTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































