




Kısıtlamanın ilk dakikalarında sokakta olan vatandaşlar polis tarafından evlerine gönderildi
Korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı andan itibaren Antalya sokakları sessizliğe büründü. Kısıtlamanın ilk dakikalarına sokakta yakalanan bazı araç sürücüleri ve yayalar polis tarafından uyarılarak velerine gönderildi.
Yeni tip Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta uygulanmak üzere "Sokağa Çıkma Kısıtlaması Genelgesi" yayınlandı. 30 Nisan Perşembe günü saat 24.00 ile 03 Mayıs Pazar günü saat 24.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı illerden Antalya'da, kısıtlamanın ilk dakikalarından itibaren kent sessizliğe büründü. Kısıtlamanın başladığı dakikalardan itibaren cadde, sokak ve kavşaklarda polis ekipleri devriye gezdi, kontrol noktaları oluşturdu. Ekipler, kısıtlamaya dışarıda yakalanan araç sürücüleri ile yayaları evlerine gitmeleri konusunda uyardı.
İlerleyen dakikalarda ise kentin en işlek caddelerinden Yüzüncü Yıl Bulvarı ile Cumhuriyet Meydanı'nda araç ve yaya trafiğinin olmadığı gözlendi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Taha Akgül Antalya’da Ziyaretlerde Bulundu
- Yaşam Organ Nakli Merkezinde 'Yeniden doğdum'
- Antalya Serbest Bölgesi ticaret hacminde geçen yıla oranla yüzde 9’luk artış sağladı
- Güzellik yarışmasında birinci seçilip kaybolan köpek bulundu, sahipleri sevince boğuldu
- ASAT’tan turizmin kalbine 125 milyon liralık altyapı hamlesi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim