Bugün 05 Temmuz 2025 Cumartesi
  • Antalya32 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4274.454
    %0.00
  • Dolar
    39.813
    %0.03
  • Euro
    46.9041
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kıyıya Vuran Tekne, Traktör Ve Atv İle Kurtarıldı, Turistler O Anları İzledi
05 Kasım 2018 Pazartesi 13:38

Kıyıya Vuran Tekne, Traktör Ve Atv İle Kurtarıldı, Turistler O Anları İzledi

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde arızalanıp kıyıya vuran tekne, traktörle ve yedeğinde ATV ile çekilerek kurtarıldı.

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde arızalanıp kıyıya vuran tekne, traktörle ve yedeğinde ATV ile çekilerek kurtarıldı. 5 yıldızlı otellerin bulunduğu sahilde denize giren ve güneşlenen turistler, kurtarma çalışmasını şaşkınlık ve meraklı gözlerle izledi.

Manavgat'ın Çolaklı Mahallesi'nde adı öğrenilemeyen bir vatandaş geçen çarşamba günü balık tutmak amacıyla denize açıldı. Bir süre sonra teknesi arızalanan vatandaş, kendi imkanlarıyla 6- 7 saat kürek çekerek Çolaklı sahiline kadar geldi. Burada teknesi kuma saplanan vatandaş, Mustafa Cansız'dan yardım istedi. Traktörüyle sahile gelen Mustafa Cansız, tekneyi kuma saplandığı yerden çekerek kurtardı. 5 yıldızlı otellerin bulunduğu sahildeki, turistler şaşkın bakışlarla teknenin kurtarılma çalışmasını izledi.

Teknenin traktörle çıkarılması, sahilde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, traktörün yedeğinde ATV olarak bilinen motosiklet ve tekneyle sudan çıkarılması görülüyor. Sahilde güneşlenen ve denize giren turistlerin meraklı ve şaşkın bakışlarla tekne kurtarma çalışmasını izledikleri de cep telefonu görüntülerine yansıdı.

'TRAKTÖRLE DENİZE GİRDİM'

Mustafa Cansız, "Vatandaşın çıkarma şansı yoktu. Ağır bir tekne. Traktörle denizin içine girdim, geriye çıkardık. Vatandaşın teknesini düzelttikten sonra o kendi motoruyla çekmek istedi. Çekemedi, ben, "madem buraya kadar geldik, iyice yardımcı olayım" dedim. Traktörle tekneyi sahile kumsaldan çıkardık. İş yerine kadar da götürdüm" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 552 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim