Karakter boyutu :



11 Kasım 2018 Pazar 15:38
Komünist Başkan Tunceli İçin Adaylık Başvurusu Yaptı
Türkiye'nin tek komünist Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, bu kez Tunceli merkezden belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.
Türkiye'nin tek komünist Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, bu kez Tunceli merkezden belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.
2014 Mart yerel seçimlerinde Tunceli'nin Ovacık ilçesinde Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) belediye başkanı seçilen ve ilçede hayata geçirdiği organik tarım projelerinden elde edilen geliri üniversite öğrencilerine burs olarak vermesi nedeniyle adından söz ettiren Fatih Mehmet Maçoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Tunceli merkezden belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Adaylık için başvuruda bulunduğunu doğrulayan Maçoğlu, adaylığının kesinleşmesinin ardından kapsamlı bir açıklama yapmayı planladığını söyledi.
Bu haber toplam 881 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ERDOĞAN SARAÇ: "BALKAN TÜRKLERİ'NİN KİMLİKLERİNİ KORUMALARINDA TÜRKİYE'NİN DESTEĞİ ÖNEMLİ"
- 'RÜŞVET' SORUŞTURMASINDA 2 YENİ TUTUKLAMA
- BÜYÜKŞEHİR SANAL GERÇEKLİKLE ÇEVRE SORUNLARINA DİKKAT ÇEKİYOR
- TÜREL, ANTALYASPOR BAŞKANLIĞINI PAS GEÇTİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞINA GÖZ KIRPTI
- 10 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OTOBÜS KAZASINDA ADLİ TIP RAPORU: ŞOFÖR ASLİ KUSURLU
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































