




Konteynır Kazasını Gazeteciler Önledi
Kahramanmaraş'ta rüzgarın etkisiyle yol ortasına çıkarak duran konteynırı gazeteciler yol kenarına alarak olası kazanın önüne geçti.
Kahramanmaraş'ta gece saatlerinde yol kenarında bulunan çöp konteynırı, rüzgarın etkisiyle yol ortasına doğru hareket etti. O sırada seyir halinde olan bir otomobilin aniden önüne çıkan konteynır otomobili teğet geçti. Konteynırı son anda fark eden sürücü, yavaşlayarak konteynıra çarpmadan geçti. Yaklaşık 10 dakika boyunca yoldan geçen araçlar için tehlike oluşturan konteynırı, o sırada oradan geçen gazeteciler fark etti. Kazaya sebebiyet verecek şekilde duran konteynırı alarak yol kenarına çektiler. O anlar ise hem yanlarında bulunan arkadaşlarının cep telefonu kamerasına, hem de MOBESE kameralarına yansıdı.
Konteynırı yol kenarına alan gazetecilerden Alper Gültepe, "İftarımızı açtıktan sonra arkadaşlarımızla bir araya gelmiştik. Daha sonra dışarıda biraz yürümek için çıktık. Havada biraz rüzgarda vardı. Rüzgarın etkisiyle bir çöp konteynırının yol ortasına geldiğini gördük. Kazaya sebebiyet verecek şekilde duruyordu. Bende diğer gazeteci arkadaşımla birlikte konteynırı yol kenarına aldım. O esnada bizim haberimiz olmadan arkadaşlarımızda kayıt altına almış. Bizim içinde bir anı oldu" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Minik öğrenciler hem karne aldı hem mangal keyfi yaptı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim