

Konyaaltı Belediyesi Kreş Öğrencileri Ata’yı Andı
Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı Kreşi Gündüz Bakımevi öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 80. yılında andı.
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı Kreşi Gündüz Bakımevi öğrencileri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı. Kreş öğrencileri saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasın ardından 10 Kasım'a özel hazırladıkları alanda ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün temsili mozolesinin yapıldığı alana karanfil bıraktı.
Minik öğrenciler hazırladıkları şiirleri seslendirerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan özlemlerini anlattı. Kreş öğrencileri şarkılar seslendirerek, hazırladıkları skeçlerde Atatürk'ü vefatının 80'inci yılında sevgi ve özlemle andı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- COP31 İÇİN 100 BİN KONUK, 30 BİN GÖREVLİ
- DEMRE'DE ANTİK ÇAĞLARDAN MİRAS ŞİFALI KAYNAK
- 16. ANTALYA KİTAP FUARI 2 EKİM'DE BAŞLIYOR
- PERDEYLE İKİYE BÖLÜNEN 18 METREKARELİK KONTEYNERDE DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANAN DEPREMZEDE HASAN’IN HAYALİ GERÇEĞE DÖNDÜ
- REYHANLI’DA GÖL KENARINDA GÖRÜLEN YILAN YAKALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































