Bugün 06 Temmuz 2025 Pazar
  • Antalya31 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4274.454
    %0.00
  • Dolar
    39.813
    %0.00
  • Euro
    46.9041
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyaaltı Sahili’nde sosyal mesafeli deniz keyfi
22 Ağustos 2020 Cumartesi 16:23

Konyaaltı Sahili’nde sosyal mesafeli deniz keyfi

Hava sıcaklığının 39 derece çıktığı Antalya'da sıcaktan bunalanlar, dünyaca ünlü sahile gelerek serinledi.

Hava sıcaklığının 39 derece çıktığı Antalya'da sıcaktan bunalanlar, dünyaca ünlü sahile gelerek serinledi. Hava sıcaklığından dolayı yoğunluğun azaldığı sahilin çoğu kısmında sosyal mesafe kuralına da uyulduğu gözlendi.

Turizmin başkenti Antalya'da hava sıcaklığı öğlen saatlerinde 39 dereceye kadar ulaştı. Nem oranın 18 derece ölçüldüğü kentte, sıcaktan bunalanlar Konyaaltı Sahili'ne geldi. Sıcaklıktan dolayı sahildeki yoğunluğun geçtiğimiz haftalara göre daha az olduğu dikkat çekti. Plajdaki tatilciler ise serinlemek için bol bol yüzdü, bazıları da güneşlendi. Sahilde çoğu tatilcilerin kıyıda ve denizde sosyal mesafe kuralarına uyduğu ancak çoğu tatilcinin bazı vatandaşlar dışında maske takmadığı gözlemlendi.

"Maske takmak sahilde zor değil"

Sahile maskeyle gelen vatandaşlardan Cihat Karakuş, yoğunluğun az olduğunu ancak tatilcilerin kendisini korumadığını söyledi. Karakuş, "18 yaşın altındakiler iç içe. Huzursuz olduğum için maske takıyorum. Maske takmak sahilde zor değil. Her bilinçli vatandaşın yapması gereken bu. Denize girerken çıkarıyorum ve yoğunluktan uzaklaşıyorum. Yaş itibariyle kendimi ve evdeki çocuklarımı korumak zorundayım" dedi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1241 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim